發新話題

[WE] V V E 旺角已見街

引用:
原帖由 hwtang 於 29-4-2011 15:05 發表

Brand Name
Online shop

其實我想知道 we 搞到條外管咁實唔實正架

http://www.youtube.com/watch?v=NFbGTy_eTmQ

http://www.youtube.com/watch?v=wFYZI15zeZ4

下身一定入唔到
真骨2个吼,槍身凸位一條過

入手啦 ,好正
真係好大聲...耳都温埋
同埋好重吓

引用:
原帖由 B20_hk 於 29-4-2011 05:16 AM 發表
最大敗筆
未係,都唔支佢整個快'擦'來做 什麼!! ..準星坐都易改D...後面個托位都唔G佢想點

Would WE release l85 LSW??????

引用:
原帖由 talon 於 30-4-2011 12:52 PM 發表
Would WE release l85 LSW??????
我都想佢出埋, 必入

佢出LSW既我估我銀包應該會比佢清空了...
縮縮北行鳥 =口=

慳少少...用左家中的物件整左少少改裝

附件

1-5-2011 00:44

大家都在討論有關裝真DD骨問題
我就用G&G L85A2作比較
因為G&G L85A2 小弟只係銼少少準星座兩邊,及銼大個吼少許便裝到
所以用兩者比較吓

PIC. 1
G&G有下槍身,有兩個凸位來固定DD骨/Handguard
但WE,硬要來個手插座,和一個長凸固定手托Handguard

PIC. 2
唔駛我解釋
G&G 前準星座有個吼來固定DD骨/手托前方
WE乜都沒有...失敗

PIC 3
建議:其實眼看,WE只需改良以下配件#53 L85準星座下
#40 L85前槍管座,
#53 L85準星座下,
就可令L85A2 GBB可以變A1,A2,甚至加DD 魚骨,勢必大賣....
如果加埋A1 bolt...更加好
可惜....................

會唔會VVE遲D出條DD骨係跟第二版既#40,#53一齊賣 (有無知情人仕放小小風比大家聽下)
如果係既話就真係死得人多啦

引用:
原帖由 DENON 於 1-5-2011 01:54 AM 發表
會唔會VVE遲D出條DD骨係跟第二版既#40,#53一齊賣 (有無知情人仕放小小風比大家聽下)
如果係既話就真係死得人多啦
上次打GAME阿邊個邊個講明會出RIS版

引用:
原帖由 rYaN 於 1-5-2011 02:50 發表

上次打GAME阿邊個邊個講明會出RIS版
人哋WE重度緊數,有排啦!

引用:
原帖由 B20_hk 於 1-5-2011 09:55 AM 發表

人哋WE重度緊數,有排啦!
咪等下囉!好過冇先啦…

SA80刺刀可以真入WE L85A2 GBB上
但,不能固定...
無所謂Star/Ares,G&G,Army都唔可以

發新話題