發新話題

[WE] V V E 旺角已見街

引用:
原帖由 rYaN 於 1-5-2011 13:41 發表

咪等下囉!好過冇先啦…
madbull果條都咁耐la,重未見街

拿走"槍身固定梢中"

拿走"槍身固定梢後"

拿走"槍身固定梢中及後"

見到valve活塞及Hammer擊鎚

槍機及複過彈簧桿

個Bolt拉柄,只是卡住,拉盡後才可取出

Thank's 銘兄 分享 比對..
我林 平平地 希望 可以GG/Army頭擔換落VVE 到..不過冇時間試

引用:
原帖由 DENON 於 1-5-2011 01:54 AM 發表
會唔會VVE遲D出條DD骨係跟第二版既#40,#53一齊賣 (有無知情人仕放小小風比大家聽下)
如果係既話就真係死得人多啦
係又唔錯啊, 希望VVE有人/阿公睇到 話比VVE知

引用:
原帖由 RGM-111 於 2-5-2011 03:04 發表
Thank's 銘兄 分享 比對..
我林 平平地 希望 可以GG/Army頭擔換落VVE 到..不過冇時間試
對過,唔啱
我正找緊"真鐵"parts...

引用:
原帖由 RGM-111 於 2-5-2011 03:07 發表

係又唔錯啊, 希望VVE有人/阿公睇到 話比VVE知
又等多一年半載???

I will talk with someone tmr...........

引用:
原帖由 queen 於 3-5-2011 08:56 發表
I will talk with someone tmr...........
唔改就咪鬼借骨比佢

皇家空軍

但個handguard design好似 <一之x>.....

http://icsbb.com/web_c/html/02_p ... kind2=10&num=68

引用:
原帖由 safety_tim2003 於 3-5-2011 16:25 發表
但個handguard design好似 .....

http://icsbb.com/web_c/html/02_p ... kind2=10&num=68
真係好似.....其實係咪一樣傢

引用:
原帖由 RCman 於 3-5-2011 17:47 發表

真係好似.....其實係咪一樣傢
唔係似,直頭係

回覆 87# 的帖子

那是否表示香港玩家的投訴贏了
恭喜恭喜  

回覆 88# 的帖子

also million thanks for Queen yea and Ming C-hing help la........

看到香港英軍玩家在台灣網上發言也是滿出力的

另看到扳機的顏色好像修正了~~~~~

發新話題