65 12345
發新話題

[WE] VVE 團購及產品次回預告

VVE 團購及產品次回預告

今日小弟因公事在身, 所以成日都呆在3巾處, 有幸見到老闆, 梗係捉住佢吹水啦~

1, 我終於試左傳說中既M4 OPEN BOLT 加短匣+新版威力

真係好震, 震左好多, 出氣量非常穩定, 打左起碼4-50飛都仲有貨賣, 幾時就真係唔知喇, 不過一定好買有得賣,
而且點解M4 OPEN BOLT點解遲遲未有得賣呢, 係因為佢地有個傻佬, 日以繼夜不停打支M4 OPEN BOLT, LOCK左千幾下之後就爆BOLT, 響咁既情況下, 佢地就改模, 務求起碼LOCK到3000下以上先收貨, 所以推遲推出, 但好快就會見街

2, 新產品預告, 下期推出既將會係AK104, 據老闆講, 呢支AK後座力, 絕對會令大家震撼! 講到我都好期待~

3, 再跟住應該會係P90

4, MP5 應該係暑假

團購預告

今次買唔到既會員, CGF將於5月頭再推動SA80團購第2回, 到時出左糧既, 可以再報名喇!
而且, 今次將會添加英軍既老朋友, HP BROWNING, 有興趣的版友, 可以一齊報名~

鵰。豹。狸。獅。狒

有時真係不禁覺得vve係有心, 但問題就係
點解佢有個人得閒打支m4 幾千飛, 發現左個bolt爆左開模改良
而冇人去搞下果d入一兩次氣就漏到七彩既彈夾...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 28-4-2011 21:44 發表
有時真係不禁覺得vve係有心, 但問題就係
點解佢有個人得閒打支m4 幾千飛, 發現左個bolt爆左開模改良
而冇人去搞下果d入一兩次氣就漏到七彩既彈夾...
好快會有新匣, 我試過, 真係好爽
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 28-4-2011 21:45 發表

收番頭先句話啦立即
縮縮北行鳥 =口=

多謝版大,支L85 bolt力好勁.....我怕玩得耐會失聰
下次M4團購一定再來,thanks

如果打3000野就爆咪姐係每3000野換一條@@

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 28-4-2011 21:45 發表

即刻對we有返哂興趣

引用:
原帖由 RCman 於 28-4-2011 21:46 發表
多謝版大,支L85 bolt力好勁.....我怕玩得耐會失聰
下次M4團購一定再來,thanks
ching枝l85真係咁爽??....
可惜學生仔冇乜錢,唔係都即刻抱枝返屋企玩

引用:
原帖由 okccc3137 於 28-4-2011 21:49 發表

ching枝l85真係咁爽??....
可惜學生仔冇乜錢,唔係都即刻抱枝返屋企玩
得到版大的幫助,我仲即時入手了L85專用4x鏡添

引用:
原帖由 阿堅 於 28-4-2011 21:47 發表
如果打3000野就爆咪姐係每3000野換一條@@
佢話係lock 3000下 bolt @@

另問,好快有個隻匣係長定短??

謝!!

引用:
原帖由 bbc100 於 28-4-2011 21:51 發表

佢話係lock 3000下 bolt @@

另問,好快有個隻匣係長定短??

謝!!
長短都有!
鵰。豹。狸。獅。狒

加陣連夾都搞掂了...
等佢快d整番掂open bolt scar舊易爛到死既bolt carrier, 我就可以出手了
縮縮北行鳥 =口=

MP5!!!!!!!!!
A4托?
A5托?
定J托?

一定要係A5呀><

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 28-4-2011 21:52 發表

長短都有!
正!!!
最怕得短無長!
Thx for the info!!

Ak104 有冇圖睇下?

65 12345
發新話題