發新話題

[WE] VVE 團購及產品次回預告

請問有無關於M16A1既消息?
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 老鼠 於 28-4-2011 23:23 發表 請問有無關於M16A1既消息?
會出呀!我問左好多野,講漏左!仲有vn~
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 RCman 於 28-4-2011 21:50 發表

得到版大的幫助,我仲即時入手了L85專用4x鏡添
I saw it,  $5xx at 三斤 today....

回覆 33# 的帖子

yes arr worth to buy ga......as duck street also selling $7xx ...

回覆 34# 的帖子

or can try this Z mount

http://www.rsov.com/product.php? ... 3743&cateId=191

then use ACOG, like this one

&w=800&h=557&ei=Fo25TeCKAoO8vQPg69WiAw&zoom=1&iact=hc&page=1&tbnh=147&tbnw=196&start=0&ndsp=25&ved=1t:429,r:3,s:0&biw=1251&bih=944

引用:
原帖由 franciscmlam 於 28-4-2011 23:54 發表
or can try this Z mount

http://www.rsov.com/product.php? ... 3743&cateId=191

then use ACOG, like this one

http://www.google.com.hk/imglanding?q=L8 ...
when stock in?

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 28-4-2011 21:37 發表
今日小弟因公事在身, 所以成日都呆在3巾處, 有幸見到老闆, 梗係捉住佢吹水啦~

1, 我終於試左傳說中既M4 OPEN BOLT 加短匣+新版威力

真係好震, 震左好多, 出氣量非常穩定, 打左起碼4-50飛都仲有貨賣, 幾時就真係 ...
可以一路傾計,一路扣空槍....仲要傾完計都未放完氣果下真係堅!

引用:
原帖由 RCman 於 28-4-2011 09:50 PM 發表

得到版大的幫助,我仲即時入手了L85專用4x鏡添
Congulation!,
RC Man 兄,  今日我都托朋友同 版大 入手L85 + 4x SUSAT...但C兄有冇試SUSAT 粒紅點Zeroing/ 打耐了 有冇"兒"位??
我要到周末先同fd 取回來把玩,

不過支SUSAT 幾抵玩,等取回來 同STAR 個支比較下先

引用:
原帖由 MKL04438 於 28-4-2011 09:55 PM 發表
MP5!!!!!!!!!
A4托?
A5托?
定J托?

一定要係A5呀>
我 支持 A3舊版 + 直甲

引用:
原帖由 RGM-111 於 29-4-2011 01:27 發表

看來你我都係上一代嘅人

引用:
原帖由 RGM-111 於 29-4-2011 01:25 發表

Congulation!,
RC Man 兄,  今日我都托朋友同 版大 入手L85 + 4x SUSAT...但C兄有冇試SUSAT 粒紅點Zeroing/ 打耐了 有冇"兒"位??
我要到周末先同fd 取回來把玩,

不過支SUSAT 幾抵玩,等取回來 同STAR 個支比 ...
乜支SUSAT有紅點?

WE AUG期待中

引用:
原帖由 B20_hk 於 29-4-2011 04:04 發表

乜支SUSAT有紅點?
一條尖的三角膠伸出來,發出紅光.....甘算唔算紅點好呢

引用:
原帖由 RGM-111 於 29-4-2011 01:27 發表

睇黎我地都係遲左出世^^

scar h 睇黎要等下
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

發新話題