25 12
發新話題

GHK : AEG to GBB kit!!

GHK : AEG to GBB kit!!

Source from Arms-酷

Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

5錯5錯
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

但係唔同廠個身size又唔同....
5通要買番ghk d槍先得...
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

如果係二號波都轉得就好啦…

AEG槍身咁肥,改都嘥氣,不如正正經經買支GBB好過...........

我諗起co2 gear box...

咁要用咩匣吖

引用:
原帖由 hkncnc 於 2-5-2011 00:29 發表
咁要用咩匣吖
仲使問?梗係猪HK啦.............

嗰個m16a2身好正 !

引用:
原帖由 F22 於 2-5-2011 00:26 發表
AEG槍身咁肥,改都嘥氣,不如正正經經買支GBB好過...........
唔好咁...各大廠都要靠師兄們養的~

引用:
原帖由 F22 於 2-5-2011 00:26 發表
又得果句,"玩得GBB都係追求真實",
這套kit對小弟黎講真係"多左舊魚",有心要玩GBB,多數都"免疫",
不過無辨法,因為新手最先接觸的就係"電槍",這套kit對象就係佢地由電槍轉玩GBB,但實際計番條數就..........

全行程? 唔會係GBB抽筋BOLT嘛?

引用:
原帖由 ayaka 於 2-5-2011 23:50 發表
全行程? 唔會係GBB抽筋BOLT嘛?
有鬼,比盡佢咪行得嗰4CM............

引用:
原帖由 mujiadam 於 2-5-2011 21:35 發表

唔好咁...各大廠都要靠師兄們養的~
OK,點解我唔睇好呢?
1.AEG槍身比例錯係人都知,但最大問題係比GBB身單簿,尤其上身前段最易爛,頂唔頂到都成疑問.........
2.價錢?套野幾錢先?匣呢?如果加埋支AEG過$2000都已經唔使諗佢.............
3.行程,佢呢個行程出MP5就得,出M4就真係算把啦.........

以上只係個人意見..........

if it is not for AR-15 series....I think still have market......but...........still for AR-15 series......

25 12
發新話題