31 123
發新話題

剪彈弓用咩工具剪?

剪彈弓用咩工具剪?

想剪短d條彈弓....但用剪鉗完全傷唔倒佢....= = 鉗都爛埋...
想問用咩工具可以剪倒?

引用:
原帖由 josephlau 於 3-5-2011 14:01 發表
彈弓剪
多謝c兄, 剛剛在工場用閘機一野閘斷左....希望唔好細力過黑筒啦..貌似cut多左

試吓用鋤, 之后重可以磨平利口。
: )

黑筒m90還不唔斯文.....?

delete

引用:
原帖由 NCP013 於 3-5-2011 14:15 發表
黑筒m90還不唔斯文.....?
希望做倒1.7~1.9j 不過射程應該唔會差幾多....純粹心理舒暢d...因為m90得0.8j.....

唔好剪太多呀....會回唔切架!!

引用:
原帖由 ayaka 於 3-5-2011 15:04 發表
唔好剪太多呀....會回唔切架!!
賴野......剪左兩大圈

引用:
原帖由 terrylui 於 3-5-2011 17:56 發表

賴野......剪左兩大圈
舊的不去,新的不來

M110 我覺得剛剛好,從來不打大力∼

引用:
原帖由 seals9121 於 22-5-2011 21:42 發表

舊的不去,新的不來

me2, M110同M130最好用
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 seals9121 於 22-5-2011 21:42 發表

舊的不去,新的不來

我打果D GAME 用M110彈弓 都超呢....
我用M110改到去1.14~1.16J 用0.2G 幾滿意了

其實力水同距離真係有關係. 試過係大場, 對家全team PTW hop up全改, 打銀管
彈道真係100米都未跌
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 23-5-2011 00:46 發表
其實力水同距離真係有關係. 試過係大場, 對家全team PTW hop up全改, 打銀管
彈道真係100米都未跌
我以前都唔信打到100米.
我個fds仲可以打中個個人feel 到叫死.
佢話紅bolt 已經可以, 所以用到銀bolt, 我諗100米 easy job.

引用:
原帖由 Elf 於 23-5-2011 00:46 發表
彈道真係100米都未跌
紅筒都得架
三六轟一轟,敵人企唔穩!

31 123
發新話題