發新話題

AJM的British 22nd SAS CRW Assault & MOE Gears

本主題被作者加入到個人文集中
現役British SBS多用途無組化背心。
先撩者賤,打死無怨。

先撩者賤,打死無怨。

你d架生究境一間房放唔放得晒架

引用:
原帖由 felixcat 於 16-6-2007 00:33 發表
你d架生究境一間房放唔放得晒架
唔好玩我啦....!
先撩者賤,打死無怨。

Paul Evers MP5K Leather Shoulder Rig.
先撩者賤,打死無怨。

現役British SAS CRW及SO19警察都係同用一款背心,但configration唔一樣。

先撩者賤,打死無怨。

現役SAS CRW communication harness by DAVIES TACMIC CT1.

先撩者賤,打死無怨。

咁都俾我揾倒,真係有報認。
先撩者賤,打死無怨。

U.K. 22SAS CRW破門斧。
先撩者賤,打死無怨。

SAS CRW使用嘅特別型号SF10IM豬咀,可跟DAVIES CT401L communication harness供用,(收藏品#2)。

先撩者賤,打死無怨。

睇住相先,套實物DAVIES CT-1 communication rig, 又有多一套收藏,座緊飛機翻香港。

先撩者賤,打死無怨。

英國22SAS CRW Communication Rig, DAVIES CT-1型号實物,前前後後呢套巳經係我第二套收藏品。

先撩者賤,打死無怨。

現役SBS所用嘅Combat Diver Rebreather一套,四個字"好貴,難揾"。
先撩者賤,打死無怨。

睇完d野,相信你係一個大有錢佬

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 31-10-2007 01:26 發表
睇完d野,相信你係一個大有錢佬
有時錢唔係萬能,但無錢就萬萬不能。
先撩者賤,打死無怨。

發新話題