發新話題

[WE] VVE M16VN開買啦!

Is here

頭先行過軍軍軍見到收銀處出面有盒 「我們」 M16A1(紫色Lable)擺o在o係度,我聽到人問價...唔知我有無聽錯....$ @!))

引用:
原帖由 yurihk 於 13-5-2011 12:11 AM 發表
頭先行過軍軍軍見到收銀處出面有盒 「我們」 M16A1(紫色Lable)擺o在o係度,我聽到人問價...唔知我有無聽錯....$ @!))
應該冇錯

想問下m4/m16 open係咪都係用5.1 hopup皮?
thx!

引用:
原帖由 noel 於 13-5-2011 02:56 PM 發表
想問下m4/m16 open係咪都係用5.1 hopup皮?
thx!
應該係叫馬記手槍HOPUP system

引用:
原帖由 rYaN 於 13-5-2011 15:05 發表

應該係叫馬記手槍HOPUP system
但內管係自家數?

有冇AUG ar???

引用:
原帖由 noel 於 13-5-2011 04:28 PM 發表

但內管係自家數?
同馬記手槍管一樣!

引用:
原帖由 1392 於 13-5-2011 04:47 PM 發表
有冇AUG ar???
請不要九唔搭八…謝謝!

引用:
原帖由 rYaN 於 13-5-2011 18:32 發表

同馬記手槍管一樣!
唉...最衰冇14.5吋手槍

今日去軍軍軍睇過售價係 $ @!)) , 可惜個匣太黑色 , 金屬身無Marking , 尾柄採用A2柄 , 但Blowback 聲及迴撞力卻值得一讚 , 好正 !

open bolt 成槍又平過舊既, 套kit 應該賣平d益下d支持過既舊客仔啦
signature oversize

回覆 56# 的帖子

Vsr-10? or you can go Ra tech. Lots of options.

引用:
原帖由 Terryimac 於 13-5-2011 08:53 PM 發表
open bolt 成槍又平過舊既, 套kit 應該賣平d益下d支持過既舊客仔啦
應該$4xx,仲唔夠平?

http://www.youtube.com/watch?v=30sGb4gWZpg

Ra Tech testing their gadgets.

發新話題