103 1234567
發新話題

[WE] VVE M16VN開買啦!

引用:
原帖由 rYaN 於 27-5-2011 15:29 發表

宜家唔爛BOLT呀...KICK住個BOLT咋MA
咁咪一樣唔WORK
RA TECH出左SET鋼BOLT...但貴到嚇死人...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 27-5-2011 03:32 PM 發表

咁咪一樣唔WORK
RA TECH出左SET鋼BOLT...但貴到嚇死人...
我一早都話,我唔鼓勵用鋼,
如果有得簡我會要鋁好過!

引用:
原帖由 rYaN 於 27-5-2011 15:38 發表

我一早都話,我唔鼓勵用鋼,
如果有得簡我會要鋁好過!
咁我都知,可惜冇人出呢...
得VVE出零件換,可能等到下世...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 27-5-2011 03:41 PM 發表

咁我都知,可惜冇人出呢...
得VVE出零件換,可能等到下世...
諗緊比唔比D朋友CNC好

引用:
原帖由 rYaN 於 27-5-2011 15:42 發表

諗緊比唔比D朋友CNC好
可惜我冇fd有得用呢d機器...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 27-5-2011 04:00 PM 發表

可惜我冇fd有得用呢d機器...
有FD都冇用啦...唔通叫人做一兩隻咩...

引用:
原帖由 rYaN 於 27-5-2011 16:20 發表

有FD都冇用啦...唔通叫人做一兩隻咩...
睇黎都係繼續玩銅芯版算...
縮縮北行鳥 =口=

等下啦! 一定會有人出!

呢排覺得AIRSOFT.......好似比大家玩死左今! 真係冇性趣買野.

引用:
原帖由 owen126315 於 27-5-2011 14:36 發表
我等緊we枝ak gbb,希望佢好似ghk咁識停啦!!而且平!!!!!
係你希望佢識停之前, 更加應該希望有咁長命等到佢出果日

引用:
原帖由 Pvt.King 於 28-5-2011 06:22 PM 發表

係你希望佢識停之前, 更加應該希望有咁長命等到佢出果日
好重怨氣

想問下咁多位師兄如果淨打game(準&穩定)係新系統好d定係舊系統好d
thx!

引用:
原帖由 man1314 於 29-5-2011 21:13 發表
想問下咁多位師兄如果淨打game(準&穩定)係新系統好d定係舊系統好d
thx!
呢樣好睇你有幾多功力,如果你功力有番咁上下既話可以話無分別
而為一既分別既可能只係耐用度,因AR新系統只見街唔夠一個月,所以無法評論其耐用度
如果唔計VVE,無論VVA,VFX,朱P,井井,蛇蛇,King岩吏,KSX....等等AR系統
全部都可以一年之內比我地打爆bolt.有D仲可以唔夠一個月就打爆
因此本人不太睇好VVE AR新系統既耐用度(只係個人感覺)

引用:
原帖由 man1314 於 29-5-2011 09:13 PM 發表
thx!
我自己覺得耐用度減左 ,但係性能大增 ....
準繩方面,佢用TM手槍HOPUP SYSTEM係大大對佢之前自家HOPUP好好好好好好好好好好多

103 1234567
發新話題