34 123
發新話題

[WE] VVE M16VN開買啦!

VVE M16VN開買啦!

台灣果面,6/5就出貨啦,,唔知香港批貨幾時到呢??
睇下相先啦

短匣賣NT$950
全開鏜套件要5月尾6月頭先有,希望快d啦!
copy from power star

仲有d相既,,大家見到d咩呢?
相信好多人睇既野都唔同,不過緊有一枝自己想要既..

我自己就留意枝spr啦!

依張相有2樣野注意!xm177同l85ras

真係睇到眼都花!

之後全部l85ras
copy from powerstar!!!

附件

7-5-2011 13:16

引用:
原帖由 mujiadam 於 7-5-2011 01:18 PM 發表
你貼果把係ar15 / m16 vn...唔係a1 wor...
多謝當哥提點!

引用:
原帖由 101653 於 7-5-2011 01:18 PM 發表

馬沙達!??
你講堅架!??
槍架黎咋,,冇話一定會出既,,,,

引用:
原帖由 mujiadam 於 7-5-2011 01:22 PM 發表

唔好哥我
係既!當爺

引用:
原帖由 hawk2914 於 7-5-2011 03:46 PM 發表
見到Wx啲出品真無興趣,百鳥歸巢炒一碟上
你噤唔鐘意都要入黎出下聲真係辛苦哂WOR

引用:
原帖由 7777peter7777 於 7-5-2011 03:55 PM 發表
說好的 scar h 呢??
邊到噤快呀?變出黎咩~
年尾睇下出唔出到啦

跟下風先!
SPR MOD1

引用:
原帖由 hung 於 8-5-2011 10:45 PM 發表
接上文 , 樓主及版主唔好意思 , 剛才電腦故障 ! M16A1, M16VN, XM177E2 我都喜歡 , 如果WE能儘快出曬全部就好啦 ! 可以有得選擇,不過我係咪妄想咗啲呢? 
我都希望你唔係妄想

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-5-2011 01:20 AM 發表
m16a4 三連發,同SCAR-H,M110
係WOR..WE出左噤耐,都未有其他零件商做三連發PARTS喎!?

引用:
原帖由 phantomDx 於 8-5-2011 12:00 AM 發表
馬沙達X2
其實小弟都幾LIKE馬沙打,不過我唔相信WE會短期內出....

聽聞WE M4 OB KIT會同M16A1 VN一齊開賣

引用:
原帖由 yurihk 於 13-5-2011 12:11 AM 發表
頭先行過軍軍軍見到收銀處出面有盒 「我們」 M16A1(紫色Lable)擺o在o係度,我聽到人問價...唔知我有無聽錯....$ @!))
應該冇錯

引用:
原帖由 noel 於 13-5-2011 02:56 PM 發表
想問下m4/m16 open係咪都係用5.1 hopup皮?
thx!
應該係叫馬記手槍HOPUP system

引用:
原帖由 noel 於 13-5-2011 04:28 PM 發表

但內管係自家數?
同馬記手槍管一樣!

34 123
發新話題