21 12
發新話題

想問有冇邊隻尾柄可以放原裝9.6v大電?

想問有冇邊隻尾柄可以放原裝9.6v大電?

想換走隻海軍尾柄....唔想用鋰電住,
想問有冇邊隻可以放倒?

jpg c兄你呢隻放唔放倒?

回覆 1# 的帖子

真係無喎
三六轟一轟,敵人企唔穩!

我個FD 改到可以放大電, VLTOR EMOD. 不過都要CUT 幾多位.
我呢隻改到好似KA 咁可以放12V 細電..不過已經放左出去, 如果唔係可以補圖俾你睇..

除左原裝.......就只有ctw了

原裝電好似係ni-cd? 不如換左佢啦~

引用:
原帖由 ayaka 於 11-5-2011 20:19 發表
除左原裝.......就只有ctw了

原裝電好似係ni-cd? 不如換左佢啦~
唉也,算漏左個CTW添

引用:
原帖由 jpg 於 11-5-2011 18:26 發表
我個FD 改到可以放大電, VLTOR EMOD. 不過都要CUT 幾多位.
我呢隻改到好似KA 咁可以放12V 細電..不過已經放左出去, 如果唔係可以補圖俾你睇..
真接用KA果D係唔係入唔到尾通, 改到入通都用CUT 通...??
THX

原裝S記通入玩具數尾會好緊.
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 11-5-2011 22:54 發表
原裝S記通入玩具數尾會好緊.
KA海軍托OK喎,好FIT

唔好話玩具托, 用真托, 有D. 唔同批次, 唔同牌既Mil-spec 都可以直上SYS 尾通, FIT 位冇問題...

引用:
原帖由 NCP013 於 11-5-2011 22:49 發表

真接用KA果D係唔係入唔到尾通, 改到入通都用CUT 通...??
THX
係要CUT 埋通...

即係睇彩數?
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

oh, good intel! tremendous!!!
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 Elf 於 12-5-2011 06:21 發表
即係睇彩數?
某程度係
者係我有隻CTR mil-spec, 完全上唔到. 同一隻ACS mil-spec 緊D但可以直上, 亦可以adjust 到.
VLTOR一樣, 舊版clubfoot, 完全入唔到, EMOD 直上...
真吹漲 ...所以睇時唔好話氣槍廠QC 差啦...

引用:
原帖由 jpg 於 11-5-2011 18:26 發表
係唔係好似KA 咁CUT法? 通都要CUT?
咁樣可唔可以入倒9.6原裝NICD電?

如果係的話,搵連姐拎隻IMOD 教下飛先

引用:
原帖由 terrylui 於 16-5-2011 01:46 發表

係唔係好似KA 咁CUT法? 通都要CUT?
咁樣可唔可以入倒9.6原裝NICD電?

如果係的話,搵連姐拎隻IMOD 教下飛先
應該都敏敏地....因為原裝好粗
你睇ptw個尾係oversize左就知

突然醒起, ca都有個crane stock係for大電的
可入4200mah 孖條9.6v電
不過用crane stock不如用番ptw個個

21 12
發新話題