31 123
發新話題

十個工作天既等待 , AIMS

十個工作天既等待 , AIMS

FINALLY REALISTIC ROMANIAN AK AIMS , Catch up for game today  .
Spend me an hour to fix the folding stock ...

附件

15-5-2011 02:36

本帖最近評分記錄
  • golliwog19 威望 +10 相片分享 18-5-2011 09:33
  • golliwog19 金錢 +10 相片分享 18-5-2011 09:33

Great,
需對AK 感覺一般,但師兄的AK毒性很強
Ken's Custom Magpul M4  

我嗰支AKM比我改咗做PMC款

喂! 煩請盡快刪除第一張相! 因住比人開file.

Around this time! Woo! He is clever engough to tell the police how he import the PARTS from oversea!

好正呀~!~!~!好毒呀~!~!

下? AIMS前摺柄黎架喎...仲要前木grip係向內彎架bor.
呢枝只係普通羅馬尼亞AK加鐵線柄. 只可以勉強話係Romanian AKMS...

想要就俾銀.
又想要又嫌貴你買玩具算喇.
好多嘢, 無錢就無得玩. 就係咁簡單.

引用:
原帖由 MG-42 於 18-5-2011 00:03 發表

AIMS早期型係under folding柄配向後木托 , 後期型係仿東德鐵線柄用番AIM向前木托 , 何況羅馬尼亞冇AK會用番蘇聯AKMS呢個名
所以咪算係Romanian 版AKMS 囉.AIMS根本就係羅馬尼亞版AKMS.
AIMS第一印象都係前摺加向後木托. 碌棍向後個柄先過到. 好特別.
想要就俾銀.

套木 Kit 好有味道 !

回覆 4# 的帖子

同意師兄所講! 再係這樣我地唔洗玩了...., 不是打正旗号的....

引用:
原帖由 rho837 於 17-5-2011 14:48 發表

Around this time! Woo! He is clever engough to tell the police how he import the PARTS from oversea!
香港入口依D件好似唔係犯法.
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 18-5-2011 03:59 發表

香港入口依D件好似唔係犯法.
灰色嘢, 都係低調D啦. 唔通你想人地幫你驗下D嘢究竟係唔係犯法咩...
想要就俾銀.

引用:
原帖由 5sfll970 於 18-5-2011 06:46 發表

灰色嘢, 都係低調D啦. 唔通你想人地幫你驗下D嘢究竟係唔係犯法咩...
想請教下, 咁究竟係邊件野灰色?
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 rho837 於 17-5-2011 14:48 發表

TAKE A LOOK : 進出口(戰略物品)規例
http://www.legislation.gov.hk/chi/home.htm

師兄...會不會...太銀了吧...

31 123
發新話題