發新話題

十個工作天既等待 , AIMS

引用:
原帖由 Elf 於 18-5-2011 07:18 發表

想請教下, 咁究竟係邊件野灰色?
Nice Parts...

想要就俾銀.
又想要又嫌貴你買玩具算喇.
好多嘢, 無錢就無得玩. 就係咁簡單.

illeagal is  Firing control parts , sight .. etc
wood Kit and stock , not includ.

都係勸告一句! 呢排個天氣飛常"熱" !

其實有樣野唔明..
樓主人地唔係話你套唔好..
只不過唔駛咁張揚, 譬如將第一幅相拎走...
都係為自己買個保險o者..
唔一定有事, 不過無謂"野"麻煩

btw..套kit好靚

Ok,大家安心。

引用:
原帖由 rho837 於 18-5-2011 11:22 發表
如果上頭問
C-hing, problem is solved. Maybe you want to change your text to something less serious and more relaxed?
想要就俾銀.
又想要又嫌貴你買玩具算喇.
好多嘢, 無錢就無得玩. 就係咁簡單.

退一步海闊天空

引用:
原帖由 rho837 於 18-5-2011 11:22 發表
細路! 如果上頭問Is your Wooden Handguard and metal folding stock from REAL GUN or not? Where did you buy them? 個代表律師回答! My clinet is not appropriate to answer your question right now! 都係勸告一 ...
chill. dont get all PMS.
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
細路! 如果上頭問Is your Wooden Handguard and metal folding stock from REAL GUN or not? Where did you buy them? 個代表律師回答! My clinet is not appropriate to answer your question right now! 都係勸告一 ...
support 師兄既低調,
唔知如果答係romania搵個木匠整出呢得唔得呢?
講真, 好難prove 到係咪由real gun 離...
何況而家好多airsoft 件都做到同real gun 尺寸一樣.
如果告得入, 咁個d airsoft製造商咪大大鑊...

回覆 25# 的帖子

毒....好毒!

引用:
原帖由 akutou 於 19-5-2011 00:48 發表
毒....好毒!
比你打幾下,你會毒死。

引用:
原帖由 jpg 於 18-5-2011 19:20 發表

support 師兄既低調,
唔知如果答係romania搵個木匠整出呢得唔得呢?
講真, 好難prove 到係咪由real gun 離...
何況而家好多airsoft 件都做到同real gun 尺寸一樣.
如果告得入, 咁個d airsoft製造商咪大大鑊. ...
C-hing(大吉利是)個句! 如果有一天上頭請你坐下問你上述既問題! 可能你答佢地時佢地會信! 出番來冇事!
我都好想FFB呀鬼佬或"你生"信我地講過啲答案! 呀太耐唔記得, 呀sir我真係唔知又唔太清楚, 呀乜唔咪玩具泥加咩, 佢補上網又收左我錢我咪以為OK買得鑼, 其實我都唔知道呢啲野係乜不過見到幾靚咪放係度, 呢啲野係朋友個朋友放住我度先......! 呀sir呢啲野唔咪發射組件拫chapter238我有犯法! 所以家下上頭會引用"來原 - originality"來做我地, 只要你入口啲野係由真槍出來就可以用(無牌入口槍支物品...), 如果你啲野來原係玩具, after-market用品, 或自己造係冇問題.....

回覆 15# 的帖子

小弟都覺得係..

發新話題