發新話題

今次到我壞胎十月了~

引用:
原帖由 G3A3 於 15-6-2007 17:25 發表

宜家見到版主的一樣!!
佢果隻應該係可以變 20.5 同 16.5 既一體管~小心 D 買~
Never Forget

洗左先有原動力做多D part -time~~~
hehe~~

引用:
原帖由 G3A3 於 15-6-2007 17:53 發表
洗左先有原動力做多D part -time~~~
hehe~~
係一個好既目標黎架

引用:
原帖由 Pan 於 15-6-2007 17:52 發表

佢果隻應該係可以變 20.5 同 16.5 既一體管~小心 D 買~
Thanks you !!!

引用:
原帖由 G3A3 於 15-6-2007 17:54 發表

Thanks you !!!
welcome~

引用:
原帖由 Pan 於 15-6-2007 17:53 發表

係一個好既目標黎架
舊年屋企裝修已經做左個櫃黎放,原來.
一個L形櫃係好快滿!!

引用:
原帖由 G3A3 於 15-6-2007 17:56 發表

舊年屋企裝修已經做左個櫃黎放,原來.
一個L形櫃係好快滿!!
我都想有得放滿

引用:
原帖由 14692 於 15-6-2007 11:14 發表
奧單兄....幾時到我果件'野'???
端午後發力
月尾見影

引用:
原帖由 G3A3 於 15-6-2007 09:01 發表
真數一體管?
邊處找呢?
......呢條 barrel 火帽係車短左既
原本係正牙 , 而家 cut 左 40mm 再改逆牙 , 牙位貼住前準星
其實是但一條 M16 一體 barrel 都做到.......

槍管係 43幾 mm , 又係要上車床 , 再係管頭做定管膠圈坑 , 而家用膠圈既力 fix 緊左(輕易拆得出 , 不過有步驟)

"掉他" ring 要車 , 車左先蓋得住 S.I.R. 既內座

GG 身無乜特別 , 但係為左上彈順 D , 特意用 M16A1 T 咀 , 彈夾插入超順 , 有幾順 ?? 要問蠔爺

回覆 #38 odaan 的帖子

唔該哂大佬
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 odaan 於 15-6-2007 22:26 發表

原本係正牙 , 而家 cut 左 40mm 再改逆牙 , 牙位貼住前準星
其實是但一條 M16 一體 barrel 都做到.......

槍管係 43幾 mm , 又係要上車床 , 再係管頭做定管膠圈坑 ...
因為有折星期週無理由吳買左先架!終於買左啦!
想請問Delta Ring 要執位是要車那個位置?
噤馬記定其他星形環是否都要執呢? Thanks.

引用:
原帖由 odaan 於 15-6-2007 22:26 發表

槍管係 43幾 mm , 又係要上車床 , 再係管頭做定管膠圈坑 ...
真係順到玩cqb跌匣一流
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 G3A3 於 16-6-2007 09:34 發表
因為有折星期週無理由吳買左先架!終於買左啦!
想請問Delta Ring 要執位是要車那個位置?
噤馬記定其他星形環是否都要執呢? Thanks.
無頂住就唔洗搞
頂住回唔到位 , 就車左 Delta Ring 內圈
要用太陽環 , 馬記 Delta 裝唔到呢套野

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 16-6-2007 23:01 發表
真係順到玩cqb跌匣一流
玩 M4 , 我獨愛用 M16A1 Hop-up 座
無就無辦法 , 有就優先裝~~

星期二有無假放 ??

回覆 #42 Hkpolice-Psu 的帖子

你係咪指reload甩匣快呀?
本來無一物, 何處惹塵埃

發新話題