17 12
發新話題

今次到我壞胎十月了~

呢個係豬&豬身?

噤前節是什麼牌子呢?

見幾正我又想整支玩下!

ZA今日去問過話可能吳fit其他牌子的金屬身!
(佢話有機會高低位問題)
宜家手上有過豬標身想用佢裝,
但佢講完即刻無哂mood!

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 15-6-2007 07:50 發表
<br />
咁又無呢個問題…反而係要?條真數管就真…
真數一體管?
邊處找呢?

引用:
原帖由 Pan 於 15-6-2007 13:39 發表

大把地方, 大把廠都有出架bo
噤就收工死出去買黎試下先!

引用:
原帖由 Pan 於 15-6-2007 16:53 發表

你要咩長度 ??10.5", 11.5",  16.5", 20.5"....
宜家見到版主的一樣!!

Thank you !!!! 收工、出發!
散財去!!

洗左先有原動力做多D part -time~~~
hehe~~

引用:
原帖由 Pan 於 15-6-2007 17:52 發表

佢果隻應該係可以變 20.5 同 16.5 既一體管~小心 D 買~
Thanks you !!!

引用:
原帖由 Pan 於 15-6-2007 17:53 發表

係一個好既目標黎架
舊年屋企裝修已經做左個櫃黎放,原來.
一個L形櫃係好快滿!!

引用:
原帖由 odaan 於 15-6-2007 22:26 發表

......呢條 barrel 火帽係車短左既
原本係正牙 , 而家 cut 左 40mm 再改逆牙 , 牙位貼住前準星
其實是但一條 M16 一體 barrel 都做到.......

槍管係 43幾 mm , 又係要上車床 , 再係管頭做定管膠圈坑 ...
因為有折星期週無理由吳買左先架!終於買左啦!
想請問Delta Ring 要執位是要車那個位置?
噤馬記定其他星形環是否都要執呢? Thanks.

引用:
原帖由 odaan 於 16-6-2007 23:06 發表

無頂住就唔洗搞
頂住回唔到位 , 就車左 Delta Ring 內圈
要用太陽環 , 馬記 Delta 裝唔到呢套野
Thank you !!!
尋日試過位應該吳洗車個Delta ring,
今晚開工裝!

吳好意思,呢兩日比較忙(又要開工)...
CA前節、豬標Navy金身(因為平)、尾.....(未有)
尋晚試裝左前節後發現條一體管會有少少郁,
要做舊野套入去定死個前節。
宜家重在想緊裝咩尾柄好!
各位師兄有咩提意呢?

我都是噤想,但手上果隻高達和CTR都是OD色,
都是想清楚先。
條管無改短到,所以長少少。
裝電應該定係尾通內,暫定大陸仔11.1V

噤野不如買過隻或睇下有無靚仔換腳時放!
因為小弟噴功真係....九流!

17 12
發新話題