28 12
發新話題

[WE] WE OPEN BOLT 4168 已返槍街

WE OPEN BOLT 4168 已返槍街

剛入手,有幾項特別:

1)本身是長外管版,不過條外管是2段,可以拆開,不過要找師父CUT內管同做定管。(我做左短管版)2)本身2段外管內徑做細左,固無定管環
2)支槍無MARKING
3)與其他OPEN BOLT版 M4匣共用,不過個MAG CATCH有點難上
4)HOP UP位置使用6角匙去調較(本身已經較左)
5)要星期一晚有機會試準確度,報告後上

請問是跟長版改良匣嗎@@?

等你份 報告 !! ~

去多少少圖

附件

21-5-2011 23:07

上槍身連骨部份

下槍身,可見無MARKING

OPEN BOLT 左邊特寫

OPEN BOLT 右邊特寫

回覆 2# 的帖子

照看不是......應該是OPEN BOLT 版 M4匣

引用:
原帖由 路基亞 於 21-5-2011 10:19 PM 發表
請問是跟長版改良匣嗎@@?
其實已經講過N次長匣未有改良版!

回覆 1# 的帖子

請問C兄~~~~~~幾$呀~~~~~我個朋友等ing佢~~~~~~~~

期待試射報告!

回覆 7# 的帖子

Same as old one

We really want to hear the actual test report.

小第覺得佢個blowback 比##, or W@配鋼bolt carrier還要勁, 個feeling仲好實在!!
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

CHING大概咩價位入手?
0係轟轟轟買?

請問師兄會唔會之後出有Marking的版本呢?

回覆 13# 的帖子

可能性唔大.......

引用:
原帖由 safety_tim2003 於 24-5-2011 12:42 發表
可能性唔大.......
甘點解之前舊版又有出過marking呢

28 12
發新話題