發新話題

20飛pmag

喂, D 短鴨仔芯出左呢咩??

引用:
原帖由 jpg 於 6-6-2011 15:54 發表
喂, D 短鴨仔芯出左呢咩??
唔覺眼喎
三六轟一轟,敵人企唔穩!

黑色     : Magpul 20
沙色(空) : Magpul 30
沙色(實) : 土炮 Pmag 款 mag

若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

插20 mag既樣

macro shots. 30同20發mag個texture有唔同. 唔知關唔關顏色事. 20發明顯地較光滑同反光.

用30發芯改做20發基本上係唔可行, 因為個BB channel係啤出黎, 如果cut斷佢再自己"博"番埋, 一黎唔順, 二黎唔practical.

引用:
原帖由 Elf 於 8-6-2011 13:15 發表
黑色     : Magpul 20
沙色(空) : Magpul 30
沙色(實) : 土炮 Pmag 款 mag

http://dl.drop ...
差隻舊版30發就齊晒

引用:
原帖由 Elf 於 8-6-2011 13:34 發表
macro shots. 30同20發mag個texture有唔同. 唔知關唔關顏色事. 20發明顯地較光滑同反光.

http://d ...
生產期唔同?

引用:
原帖由 Elf 於 8-6-2011 13:37 發表
用30發芯改做20發基本上係唔可行, 因為個BB channel係啤出黎, 如果cut斷佢再自己"博"番埋, 一黎唔順, 二黎唔practical.

用Systema夾嘛

3隻30都係 09年1月, 2隻20都係 10年10月

咩舊版30發? 原裝?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 8-6-2011 13:43 發表

用Systema夾嘛
未拆過原裝芯呀.. 結構唔同o架?

呃多個post , 全家福..

引用:
原帖由 Elf 於 8-6-2011 13:44 發表
3隻30都係 09年1月, 2隻20都係 10年10月

咩舊版30發? 原裝?
真品PMAG舊版30發,即08年左右生產果D

引用:
原帖由 Elf 於 8-6-2011 13:48 發表

未拆過原裝芯呀.. 結構唔同o架?
左右合埋收螺絲

引用:
原帖由 spec.ops. 於 8-6-2011 13:57 發表

左右合埋收螺絲
當我無講過.

岩岩爆開左, 諗緊點改裝..

發新話題