發新話題

20飛pmag

引用:
原帖由 kfc 於 10-6-2011 17:13 發表

呢個係唔係傳說中既free float鏡mount呀?
要聰明既人先睇到架
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

搞掂

嘩, 撞鬼, 搞到我都好想DIY 一個呀....

100% 上彈順. 彈量大約入到30-40 round.
無彈會cut power. 一切感覺良好

恭喜晒,趕得切禮拜尾落場!Good!
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 jpg 於 10-6-2011 18:17 發表
嘩, 撞鬼, 搞到我都好想DIY 一個呀....
你唔係話等架咩?

引用:
原帖由 Elf 於 10-6-2011 18:28 發表
100% 上彈順. 彈量大約入到30-40 round.
無彈會cut power. 一切感覺良好
打狙擊一流!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 10-6-2011 20:28 發表

你唔係話等架咩?
而家見Elf 兄改得咁過癮, 有D手痕..

引用:
原帖由 jpg 於 11-6-2011 05:44 發表

而家見Elf 兄改得咁過癮, 有D手痕..
始終姣婆守唔到寡

好易改咋嘛如果你有把手磨機

引用:
原帖由 spec.ops. 於 11-6-2011 11:39 發表

始終姣婆守唔到寡
冇錯....等我問下我個FD 有冇D 舊夾玩下先...

引用:
原帖由 Elf 於 11-6-2011 12:28 發表
呢D DIY工具一定唔少得...

引用:
原帖由 Elf 於 11-6-2011 12:28 發表
Elf 兄, 小弟對膠水唔熟,
請問係用咩野呢STICK返兩節..

引用:
原帖由 jpg 於 11-6-2011 16:45 發表

Elf 兄, 小弟對膠水唔熟,
請問係用咩野呢STICK返兩節..
我用epoxy. 即係要2枝溝埋先會開始硬個種.
我買隻英國牌子, araldite, 但係咩牌子都應該OK.
有D快乾, 溝埋左5分鐘就會硬到"茶"唔到上去. 有D慢乾, 24小時先會硬到果個程度.
我個隻快乾, 但係都等左3個鐘先將個塞入個shell度.

引用:
原帖由 Elf 於 11-6-2011 21:08 發表

我用epoxy. 即係要2枝溝埋先會開始硬個種.
我買隻英國牌子, araldite, 但係咩牌子都應該OK.
有D快乾, 溝埋左5分鐘就會硬到"茶"唔到上去. 有D慢乾, 24小時先會硬到果個程度.
我個隻快乾, 但係都等左3個鐘先將個塞 ...
唔該哂...有時間我都要落手搞返隻..

發新話題