發新話題

20飛pmag

macro shots. 30同20發mag個texture有唔同. 唔知關唔關顏色事. 20發明顯地較光滑同反光.

若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

用30發芯改做20發基本上係唔可行, 因為個BB channel係啤出黎, 如果cut斷佢再自己"博"番埋, 一黎唔順, 二黎唔practical.

3隻30都係 09年1月, 2隻20都係 10年10月

咩舊版30發? 原裝?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 8-6-2011 13:43 發表

用Systema夾嘛
未拆過原裝芯呀.. 結構唔同o架?

呃多個post , 全家福..

引用:
原帖由 spec.ops. 於 8-6-2011 13:57 發表

左右合埋收螺絲
當我無講過.

岩岩爆開左, 諗緊點改裝..

一樣問題. 如果要切到20發長度就要切斷佢條供彈道

引用:
原帖由 NCP013 於 8-6-2011 14:23 發表
仲可以留返起點條大直路~~:p
我都諗過, 但係咁即係得20發.

今晚搞住咁多先

引用:
原帖由 ayaka 於 10-6-2011 12:17 發表
nice wor~ 係咪用鴨仔匣呢?
原裝S記

等resin harden...

引用:
原帖由 kfc 於 9-6-2011 23:16 發表
如果做到呢個造型就good啦
差緊D..

引用:
原帖由 kfc 於 10-6-2011 17:13 發表

呢個係唔係傳說中既free float鏡mount呀?
要聰明既人先睇到架

搞掂

100% 上彈順. 彈量大約入到30-40 round.
無彈會cut power. 一切感覺良好

發新話題