104 1234567
發新話題

[VFC] VFC MP5 香港試打活動(WGC shop) + G36 外觀照片

Ha Ha Ha! When I brought some Hard-core toy parts, even they are out for fashion I never sold them out and keep them in a mini-store room forever....... later on see what MP5 I could dress up.......

台灣有鎗友已爛推彈咀

RC man 師兄我跟你一樣早幾年亦賣咗一支 aeg mp5a4連surefire handguard ( 仲要係第一代 ) , 而家都有啲後悔 !! 當時因handguard時時掉掉fing , 所以割愛連槍賣出   不過心頭好嘅嘢有機會或許會再買番嚟 , 所以師兄都唔好坩無心機啦 !

中毒了

引用:
原帖由 hung 於 2-6-2011 20:34 發表
RC man 師兄我跟你一樣早幾年亦賣咗一支 aeg mp5a4連surefire handguard ( 仲要係第一代 ) , 而家都有啲後悔 !! 當時因handguard時時掉掉fing , 所以割愛連槍賣出   不過心頭好嘅࢝ ...
今日剛剛入手既全新舊版 628

黎排 baybay 都無咩二手既 628, 希望師兄可以早日搵返枝~
Never Forget

引用:
原帖由 rik-rok 於 2-6-2011 16:51 發表
台灣有鎗友已爛推彈咀
小弟的朋友打了唔夠伍匣,推彈的腳仔已斷!

我都想整一支。。。
因為毒蛇大計,  所以MP5要遲一下先。。。

引用:
原帖由 SHESHECHOCHO 於 3-6-2011 23:31 發表

咁有無保養?
膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

引用:
原帖由 SHESHECHOCHO 於 3-6-2011 23:31 發表

我諗唔會咁都無保養掛,若果唔係,只捱得百幾粒,叫人點買呀

You want one now! But there are no guns available.......

引用:

真係化學到咁..RIP
Never Forget

咁唔好彩....小弟個支打左10匣到
推彈咀都有磨左圓角出黎....
連接出氣膠個位都比下身個firing pin座磨崩左少少x!!
但操作十分正常~

穩陣起見....尋晚攞支刻字筆, 600 & 1000砂紙
打走下身零件 & bolt carrier的利角,利邊
再磨滑 & 輕微拋光
希望可能捱到有spare parts啦

支野過1.2J , 如果想Keep係1.2J或以下有冇方法?

引用:
原帖由 kwokmail 於 4-6-2011 12:33 發表
支野過1.2J , 如果想Keep係1.2J或以下有冇方法?
要改飛標...不過都係等npas吧...

104 1234567
發新話題