發新話題

[VFC] VFC MP5 香港試打活動(WGC shop) + G36 外觀照片

引用:
原帖由 sunny2014 於 28-5-2011 19:09 發表
果隻髮夾仔真槍都有
唔記得有乜用

枝野有無得無彈cut氣?
抓殼勾彈弓
無彈識cut氣,隻bolt會後咗少少,一睇就知冇彈。

引用:
原帖由 sunny2014 於 28-5-2011 21:16 發表

咁我可以期待佢出G3啦…
佢只係話隻鏡橋用到G3,唔代表佢一定會出G3囉.......

我想請教吓各位大俠,有冇窿路做深刻?
咁樣比個辦佢有冇可能做到呢?
THX............

JAC............

如果有邊位大俠想要,出聲就得,無限量供應!!不過有窿路記得預埋我呀...........

A3A3A3A3........................

引用:
原帖由 siriochow 於 30-5-2011 01:26 發表
想刻係vfx 鐵殼到?
當然............

引用:
原帖由 siriochow 於 30-5-2011 13:11 發表
我對HK的真鐵應知不多,但真野在加工上照理係衝壓上去?
如深刻咪有點怪?
我只係想要番兩行字啫................而且打字粒打到花咗凹咗咪............

引用:
原帖由 PMX 於 30-5-2011 10:37 發表
有無師兄有興趣搞團刻 ?
有!!
我對過真鐵相,JAC呢兩行野彷真度有90%...........字辦我可以提供,只係有冇師兄可以有計執相?
我係電腦白痴..........

引用:
原帖由 ayaka 於 30-5-2011 14:44 發表
"你想"台有位師兄有台CNC刻字機....有幫人刻字的服務
如果師兄你有真槍MARKING的正面圖...可以放上黎丫
好多人都識改圖!
問題係我冇打印機同掃瞄器呀咁.............而且更唔知如何以原尺吋上傳............
所以想睇吓有冇師兄想搞團刻............

印過張冇摺痕............不過"Germany"隻細 m 字都係掃唔到..........

引用:
原帖由 vaanip 於 30-5-2011 20:07 發表
F22~
幫你勾左出黎,但係得張相冇尺寸,我都係估估下
如果比到D尺寸我可以幫你再改一改準D
感激不盡!!
咁如果成張紙原圖比你會唔會更準?

發新話題