16 12
發新話題

My CRYE armour systems

好有型呀師兄

cool!

nice CAGE

正係真係好正...
但係真係唔明佢點解可以賣咁貴.

引用:
原帖由 jpg 於 30-5-2011 10:30 發表
正係真係好正...
但係真係唔明佢點解可以賣咁貴.
貴係貴左D,但Ddetails真係好細心,車功都好好

以設計, 造工而言, 價錢((正價))+分合理!
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 ohnavi 於 30-5-2011 11:13 發表

貴係貴左D,但Ddetails真係好細心,車功都好好
明白CP 始終係CP. 件CAGE 唔係普通既PC.
不過用咁既價錢, 可以買到CIRAS 加HARD SAPI PLATE 加埋SOFT ARMOR 都仲得. 又或者SKD/EAGLE 個件PIG其實DESIGN 都好唔錯.價錢只係CAGE 既1/5.
變相CP 變得冇咁合理. CP 可以賣到咁貴除DESIGN 以外, 係因為佢係MADE IN USA.<-- 呢個係重點.

BTW, 其實呢件CAGE 係咪已經有埋SOFT ARMOR INSERT係裡面, 定係只係一件VEST?

係已經有埋SOFT ARMOR INSERT係裡面
引用:
原帖由 jpg 於 30-5-2011 14:57 發表

不過用咁既價錢, 可以買到CIRAS 加HARD SAPI PLATE 加埋SOFT ARMOR 都仲得. 又或者SKD/EAGLE 個件PIG其實DESIGN 都好唔錯.價錢只係CAGE 既1/5.
變相CP 變得冇咁合理. C ...

附件

30-5-2011 16:28

引用:
原帖由 jpg 於 30-5-2011 14:57 發表

變相CP 變得冇咁合理. C ...
CAGE有埋soft armour,所以重亦貴;
打game,我覺得CPC/JPC已足夠,亦經濟D。
SKD套PIG我覺得都幾形,價錢同CPC差吾多。
CAGE吧... 如果吾係強健既體魄,都係用黎收藏好

哦, 咁有埋SOFT ARMOR 就唔同講法.
咁樣, 有SOFT ARMOR, 價錢變得合理好多..

引用:
原帖由 ohnavi 於 30-5-2011 16:27 發表

CAGE有埋soft armour,所以重亦貴;
打game,我覺得CPC/JPC已足夠,亦經濟D。
SKD套PIG我覺得都幾形,價錢同CPC差吾多。
CAGE吧... 如果吾係強健既體魄,都係用黎收藏好
同意, 打GAME CPC/JPC 都夠哂..
最重要佢地夠輕.
SKD 隻PIG 真係唔錯..

引用:
原帖由 ddris2 於 30-5-2011 16:25 發表
係已經有埋SOFT ARMOR INSERT係裡面

分體...合體
應該到要幾多時間 ~

BTW...樓主Body 如果再勁D
就正啦 !! ~

呢套CRYE真品連倆護肩墊襯得幾好, 幾靚 !

16 12
發新話題