發新話題

G3問題

I only change 手托
i think ok la
why wrong!

如果你想要支真系似0既MSG90你都系算罷啦!市面上0既料跟本執唔到出黎!條外管,鏡座都無出過,GG出果個所謂MSG 90尾柄又唔似,First出果套所謂MSG 90 kit一來唔似,又淨得份手托加外管.....砌支四不像出黎不如正正經經用G3SG1/PSG 1好過啦....

我有個朋友問過,GSP1前節都要成$800,個托你估要幾錢先有人賣?

回覆 #18 g3leung 的帖子

好久之前先過600

一係砌 "SNIPER" 裡面果支SR9 (TC)

FROM HK PRO

就算比你揾到sg1個手托同尾托,
你都係做5到msg90嫁,
1.msg90 ge鎗管長過sg1
2.腳架5同
3.鏡座,mount5同,
4.手拉上膛個粒"的"5同

引用:
原帖由 傻仔 於 15-6-2007 13:19 發表
就算比你揾到sg1個手托同尾托,
你都係做5到msg90嫁,
1.msg90 ge鎗管長過sg1
2.腳架5同
3.鏡座,mount5同,
4.手拉上膛個粒"的"5同
1.自己加長
2.唔用/自己整/   同HK買.....好貴...
3.自己整/用其他
4.有咩唔用,有冇多D相

仲有MSG90有冇連射?

MSG90A1會唔會EASY改D?

引用:
原帖由 bravohk 於 14-6-2007 21:38 發表
如果你想要支真系似0既MSG90你都系算罷啦!市面上0既料跟本執唔到出黎!條外管,鏡座都無出過,GG出果個所謂MSG 90尾柄又唔似,First出果套所謂MSG 90 kit一來唔似,又淨得份手托加外管.....砌支四不像出黎不如正正經 ...
有冇D MSG 90 kit 既相可以睇下?

MSG90.......
有我都想買set kit,不過都係姜太公釣魚

引用:
原帖由 NCP013 於 15-6-2007 12:57 發表
一係砌 "SNIPER" 裡面果支SR9 (TC)

FROM HK PRO
死心la....個handguard....

仲有MSG90有冇連射?

MSG90A1會唔會易砌 D?

究景PSG1既handguard可唔可同G3SG1既handguard通用?

回覆 #26 Ate120 的帖子

咁砌你不如砌靚把G3-SG1仲好啦

本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 15-6-2007 19:13 發表
咁砌你不如砌靚把G3-SG!仲好啦
砌靚把G3-SG1好似簡單左D
自己想要MSG90/MSG90A1
所以想砌把靚既MSG90/MSG90A1

P.S 究景PSG1既handguard可唔可同G3SG1既handguard通用?

回覆 #28 Ate120 的帖子

老實講, 要砌靚一把G3-SG1都係心機+時間, 須知道市面上一般冇出改件砌到成把MSG-90 (除非全DIY執), 同埋G3-SG1落場已經好夠玩
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 15-6-2007 19:21 發表
老實講, 要砌靚一把G3-SG1都係心機+時間, 須知道市面上一般冇出改件砌到成把MSG-90 (除非全DIY執), 同埋G3-SG1落場已經好夠玩
噴綠變G3重好睇....

發新話題