21 12
發新話題

VFC MP5 GBB 開箱文

真係好毒!

引用:
原帖由 rho837 於 28-6-2011 00:41 發表
嘩! 第一時間揸上手睇清楚支MP5! 很久以前射過9mm MP5; K仔同SP89! 一直冇乜興趣, 只係買左既friend話好"像真"先致買翻泥玩下. 初時未見覺得有幾"像真"咪又係一支"常常JAM"既GBBSMG! 當一揸上手, 睇左成 ...
死火...好想買

引用:
原帖由 rho837 於 2-7-2011 11:39 發表

YES! This is what I heard THE SHOP said! Currently, our toys are directly interexchangeable with "SOME OVERSEA SIMILAR TOYS" HXK Germany already discuss with VFX to modify the GBBSMG TO USE ****ON ...
看來...要入手了

引用:
原帖由 Pan 於 2-7-2011 12:43 發表
咁第一水咪成左珍藏品
唉,本來唔打算買,等佢出多的model才出手
依家又話改版,唉,星期一去買

行貨均付有代理商鐳射貼紙及VFC購買零件優惠卡, 本公司不對平衡進口貨品提供任何服務.
經銷商名單
九龍區
三 軍
名 鎗 店
銃 工 房
現 代 模 型
W A R 4
W G C Showroom
香港區
U N Company
是不是經銷商才賣行貨?
第一水可以用真品,咁真品易找和寄香港嗎?

引用:
原帖由 桸藍 於 4-7-2011 19:45 發表
[quote]原帖由 B20_hk 於 4-7-2011 08:15 發表
行貨均付有代理商鐳射貼紙及VFC購買零件優惠卡, 本公司不對平衡進口貨品提供任何服務.

易搵,外國唔sh ...
係喎,我見某些parts好平

引用:
原帖由 rho837 於 5-7-2011 15:43 發表
VFX原廠膠身同申縮柄 vs 一些外国其他牌子膠身及申縮柄! VFX原廠膠身尾接位短左5mm上下及申縮柄內底頂蓋"牆"厚子5mm上下(而外国其他牌子膠身及申縮柄就雙反地長左及溥左)!

所以換外国其他牌子膠 ...
支槍一係無貨,一係抄價$3000-3200

引用:
原帖由 MG-42 於 6-7-2011 00:49 發表
可能下批出伸縮柄A5
我唔知呀!!!

引用:
原帖由 RCman 於 6-7-2011 12:59 發表

如果真係出伸縮尾版....可能要賣$3200
2700 + 800......$3500啦

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 6-7-2011 13:28 發表

正!

但係見到9萬幾樣野會爛又真係買唔落....
GBB 係收藏用

不如出埋把

引用:
原帖由 raywong106 於 6-7-2011 16:58 發表

大把人用黎玩wo= =
我講我嘅睇法姐... ...

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 7-7-2011 09:43 發表

你咁講都o岩...但係咁既話我不如整支cap....

我唔介意唔打得, 但係起碼打空槍都無問題先啦....

所以當年支08井勝m4我接受到架, 唔打得都玩得...
GBB好玩之處係可以用真槍操作模式,玩折玩裝
但小心踩界

http://tw.myblog.yahoo.com/bigj0821/article?mid=3450

VFC SD初版
真係希望有SEF TRIGGER HOUSE卅或者直匣

21 12
發新話題