發新話題

VFC MP5 GBB 開箱文

.................

引用:
原帖由 Pan 於 24-6-2011 12:50 發表

grip, handgaurd, 柄都差不多 5-6k...仲有其他件呢~
好捨得...支野落場一定掂==

如果加埋個retractable rear stock可能唔止喎,
個STOCK 都 成 500 USD 啦 !
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 桸藍 於 24-6-2011 13:10 發表
如果加埋個retractable rear stock可能唔止喎,
個STOCK 都 成 500 USD 啦 !
咁又唔洗

USD$460.95 ja ma
Never Forget

其實ca d火帽啱唔啱?

嘩! 爭係個"德國"申縮柄都要成3仟幾港紙啦.......
個鐵selector(一粒)都要係外國買成仟銀.......
疑似膠身都要兩仟.......
疑似用啲外國舊玩具啲劏頭; 劏中; 劏尾.......啲準星......粒粒濕濕........翻到來都兩致三仟.......
重有揸手呢..........1仟
鏡mount..........1仟
架人功.........
  一句"貴字" !

呢枝嘢最可惡就係咩都可以直上...
sef 加 slim hanguard 加伸縮柄都成7k喇...

借post 問一問…

有冇巴打入咗第二水既mp5?????
想問有無建議要執啲咩呢…

我爆開嚟睇過……個飛機…好似同第一水有啲唔同(齋睇相咋…)
…似係磨過/ 用刀削過…
但係個飛機底後邊…仍然係撞bunk咗…點算?﹗
有啲不安…

"The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tryants"   Thomas Jefferson

小弟都重諗SEF定NAVY GRIP

引用:
原帖由 桸藍 於 24-6-2011 23:35 發表
咩look 先

引用:
原帖由 桸藍 於 24-6-2011 23:35 發表
Where can buy SEF ar ching?

引用:
原帖由 MACV-SOG 於 25-6-2011 00:33 發表

Where can buy SEF ar ching?
都有好多方法既, 只要有錢

引用:
原帖由 Pan 於 25-6-2011 00:30 發表

咩look 先
SDU/ASU/SWAT

A3/A5?
MP5SF?
SEF/NAVY
好亂呀!!

不過其實HK POLICE多唔多用A5呢 ?
但VFC又唔知有無3 BURST VER.出

引用:
原帖由 桸藍 於 25-6-2011 01:41 發表

SDU/ASU/SWAT

A3/A5?
MP5SF?
SEF/NAVY
好亂呀!!

不過其實HK POLICE多唔多用A5呢 ?
但VFC又唔知有無3 BURST VER.出
mp5sf 常見咪 EU~

真係好難揀...

想要就俾銀.
又想要又嫌貴你買玩具算喇.
好多嘢, 無錢就無得玩. 就係咁簡單.

引用:
原帖由 5sfll970 於 25-6-2011 01:53 發表
真係好難揀...
痴線...

發新話題