發新話題

VFC MP5 GBB 開箱文

引用:
原帖由 5sfll970 於 27-6-2011 15:31 發表

The carrier length is different, that is because the cocking tube support length is different.
But the bolt head for MP5 and K is the same.

The locking piece angle was also different in the o ...
學到野, 謝
Never Forget

引用:
原帖由 Pan 於 27-6-2011 16:19 發表

學到野, 謝
No need...just sharing info with friends.
想要就俾銀.
又想要又嫌貴你買玩具算喇.
好多嘢, 無錢就無得玩. 就係咁簡單.

If there are no way to modify it via existing VFC MP5! So don't know will VFC going to market any MP5K or not? Even they did and don't know the dimensions will be so realllllllllllllll as this MP5 then!

嘩! 第一時間揸上手睇清楚支MP5! 很久以前射過9mm MP5; K仔同SP89! 一直冇乜興趣, 只係買左既friend話好"像真"先致買翻泥玩下. 初時未見覺得有幾"像真"咪又係一支"常常JAM"既GBBSMG! 當一揸上手, 睇左成晚, 才覺得"REE AF FULL SEE"好大膽好有心出呢支野! 我會買多支for collection only(市面上話應該最後一支買到). HK$2,750.00係超值, 如果係曰本仔SISTEMA出起碼買HK$7,500.00(估計).......

唉! 足知等到有GBB槍勁過YYE啲槍啦!

引用:
原帖由 rho837 於 28-6-2011 00:41 發表
嘩! 第一時間揸上手睇清楚支MP5! 很久以前射過9mm MP5; K仔同SP89! 一直冇乜興趣, 只係買左既friend話好"像真"先致買翻泥玩下. 初時未見覺得有幾"像真"咪又係一支"常常JAM"既GBBSMG! 當一揸上手, 睇左成 ...
師兄好似玩得好開心喎.
都話呢枝嘢勁架啦.

我比 * * * * * * * 粒星 - Ree-Alf-Full-See MP5 GBBSMG 呢支MP5值得keep一枝全新入盒! 別一枝玩GBBSMG! 如果又多枝改dummy gun.......

今期佢嬴YYE啲GBBR唔咪佢耐用又唔咪淨係MP5今簡單! 因為"大家買左都知我講乜!"

引用:
原帖由 rho837 於 29-6-2011 10:26 發表
我比 * * * * * * * 粒星 - Ree-Alf-Full-See MP5 GBBSMG 呢支MP5值得keep一枝全新入盒! 別一枝玩GBBSMG! 如果又多枝改dummy gun.......
今期佢嬴YYE啲GBBR唔咪佢耐用又唔咪淨係MP5今簡單! 因為"大家買左都 ...
絕對認同,雖然部份內件既耐用度的確麻麻地(其實有邊支原裝GBB一買嚟返唔駛執又耐用兼運作完全正常),但係一拎佢上手,真係愛不釋手~~呢支嘢唔打得都睇得~~

引用:
原帖由 rho837 於 28-6-2011 00:41 發表
嘩! 第一時間揸上手睇清楚支MP5! 很久以前射過9mm MP5; K仔同SP89! 一直冇乜興趣, 只係買左既friend話好"像真"先致買翻泥玩下. 初時未見覺得有幾"像真"咪又係一支"常常JAM"既GBBSMG! 當一揸上手, 睇左成 ...
死火...好想買

i agree
引用:
原帖由 jerry67 於 29-6-2011 18:28 發表

絕對認同,雖然部份內件既耐用度的確麻麻地(其實有邊支原裝GBB一買嚟返唔駛執又耐用兼運作完全正常),但係一拎佢上手,真係愛不釋手~~呢支嘢唔打得都睇得~~

引用:
原帖由 B20_hk 於 29-6-2011 18:30 發表

死火...好想買
我落遲小小頂都可能買唔到! 聽人講話呢批貨係最後一水唔會再出! 而下一水就要改模(??????? - 唔知改乜地方! 不過一定冇呢支今像珍!), 家下好似冇得買.......比人掃灑!

下水只係改良上彈結構及之前有問題的地方.外部完全無改.
但下水應該唔會噤有,因G36C要出貨.

7月中好似有大貨,比頭幾水重多
Ken's Custom Magpul M4  

No change! Good news wor will get one more.

回覆 205# 的帖子

小弟從某槍店中聽聞:
下一水的MP5 會將HOUSING內件的位置稍作改動,
令內部的件不能與 "原廠" 的HOUSING直上直落,
因咩原因就唔好再問LA......

P.S: 小弟所說的都是"聽聞", 一切有侍時間解答....敬請有錯勿插

引用:
原帖由 terry_fan 於 2-7-2011 04:11 發表
小弟從某槍店中聽聞:
下一水的MP5 會將HOUSING內件的位置稍作改動,
令內部的件不能與 "原廠" 的HOUSING直上直落,
因咩原因就唔好再問LA......

P.S: 小弟所說的都是"聽聞", 一切有侍時間解答....敬請有錯勿插 % ...
YES! This is what I heard THE SHOP said! Currently, our toys are directly interexchangeable with "SOME OVERSEA SIMILAR TOYS" HXK Germany already discuss with VFX to modify the GBBSMG TO USE ****ONLY FITTED DIMENSIONS**** GBB TOY PARTS...........

iF THIS IS THE CASE! i NEED TO GET ONE MORE TO COMPLETE MY COLLECTION.

發新話題