發新話題

VFC MP5 GBB 開箱文

我係x工房買,一樣有八拆咭!

是跟槍身 S/No.

想買一支睇下! 冇貨!

MP5 magazine及骨己經有得賣
不過想問問師兄們,鏡構係咪出過一批貨呢?
我問過幾間都無

附件

4-6-2011 17:17

引用:
原帖由 RCman 於 4-6-2011 17:17 發表
MP5 magazine及骨己經有得賣
不過想問問師兄們,鏡構係咪出過一批貨呢?
我問過幾間都無
鏡橋仲未有............揾呢隻好過啦..........

準備出發做實戰試驗..............

引用:
原帖由 F22 於 5-6-2011 01:20 發表

鏡橋仲未有............揾呢隻好過啦..........
準備出發做實戰試驗..............
AIMPOINT 原裝 定係 B&T ??
不過兩隻係 baybay 都難搵
Never Forget

引用:
原帖由 Pan 於 5-6-2011 01:22 發表

AIMPOINT 原裝 定係 B&T ??
不過兩隻係 baybay 都難搵
電動用少改強行安裝.........(趕住落場呀............)
但隻真品A字碼居然震到鬆咗............

引用:
原帖由 F22 於 5-6-2011 17:25 發表

電動用少改強行安裝.........(趕住落場呀............)
但隻真品A字碼居然震到鬆咗............
勉強無幸福呀

引用:
原帖由 Pan 於 5-6-2011 23:41 發表

勉強無幸福呀
但係,呢支野落場真係爽到震......... 一朝打咗三十幾隻匣....... 殺咗十幾人次........
直頭好似揾返失散多年好兄弟咁樣..........
其實係自己衰,我都冇睇少佢啲後座力用埋支真鏡,隻A字碼我只係用手扭緊,打完game執野走發覺粒大司母鬆咗......
最起碼都用個一蚊上緊佢呀........

就係呢粒野鬆咗..........

aimpoint+MP5 係小弟心中完美配合..........

引用:
原帖由 F22 於 6-6-2011 06:25 發表

但係,呢支野落場真係爽到震......... 一朝打咗三十幾隻匣....... 殺咗十幾人次........
直頭好似揾返失散多年好兄弟咁樣..........
其實係自己衰,我都冇 ...
上網搵左一大輪,aimpoint原廠同B&T果個low profile mount base 要成叉野..

引用:
原帖由 Pan 於 6-6-2011 06:36 發表

上網搵左一大輪,aimpoint原廠同B&T果個low profile mount base 要成叉野..
我都係用玩具算...........成叉野我買多幾隻匣好過...........

引用:
原帖由 F22 於 6-6-2011 06:46 發表

我都係用玩具算...........成叉野我買多幾隻匣好過...........
你一枝 aimpoint M2 都係返度啦

引用:
原帖由 Pan 於 6-6-2011 08:35 發表

你一枝 aimpoint M2 都係返度啦
我支係comp M,當年二千蚊買入........

引用:
原帖由 F22 於 6-6-2011 10:45 發表

我支係comp M,當年二千蚊買入........
我都想搵返碌,但係而家通脹,m又少又貴

引用:
原帖由 Pan 於 6-6-2011 16:12 發表

我都想搵返碌,但係而家通脹,m又少又貴
我响某鋪見到有支二手開價三千..........呢個價真係幾難出手..........

上兩個月先2000仟蛟買M2了連整set ARMS mount買比人, 重之等多陣先la....

發新話題