發新話題

VFC MP5 GBB 開箱文

好正喎師兄,邊度有得整呀!

引用:
原帖由 F22 於 8-6-2011 07:16 發表
在此多謝vaanip師兄幫忙畫圖,終於刻咗啦........... 雖然唔係深刻,但我都收貨啦..........
各位點睇?
染唔染番黑色好?
染番會唔會好難睇到

引用:
原帖由 ayaka 於 8-6-2011 17:52 發表

染番會唔會好難睇到
彷刻字
Never Forget

引用:
原帖由 F22 於 8-6-2011 16:40 發表

四十九個大洋,平靚正啦........
恭喜晒, 係唔係旺角鐳刻, 幾好wor, 可以用PS試下扮下油黑咗睇下個效果先決定

係呀, F22兄, 你咁多匣, 有冇用孖匣, 我見marui有個孖匣夾, 唔知上唔上到.

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 8-6-2011 19:41 發表
係呀, F22兄, 你咁多匣, 有冇用孖匣, 我見marui有個孖匣夾, 唔知上唔上到.
Marui果個唔得...

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 8-6-2011 19:41 發表
馬記唔得,我有隻JAC就得。
不過就算得都唔想用,GBB匣咁重,墜住對支槍運作有不良影響,攞住又重,算把啦

想問師兄們,如果用仿AimPoint M2鏡,
用咩野mount至合MP5呢?
我裝左馬記鏡橋,用一般M2低mount長左D...上唔到。
謝謝

引用:
原帖由 F22 於 8-6-2011 07:56 發表
收到多位師兄問我如何磨滑同要磨邊忽,在此借位解答.............
bolt底同hammer接觸面,適用所有GBB............
呢塊[valve lock]條利邊
塊[valve lock]唔磨利邊就會做 ...
照圖執完之後順左勁多!

多謝F22兄!

引用:
原帖由 seals 於 8-6-2011 17:35 發表

好正喎師兄,邊度有得整呀!
唔好意思,多口一問各位師兄,我朋友話警隊啲M仔無喱個markin個喎,唔知真定假呢?

引用:
原帖由 sing106 於 11-6-2011 22:04 發表

唔好意思,多口一問各位師兄,我朋友話警隊啲M仔無喱個markin個喎,唔知真定假呢?
Force 支mp5 唔係德國出

咁邊度做??

引用:
原帖由 sing106 於 11-6-2011 22:04 發表

我都未見過喎!

引用:
原帖由 sing106 於 12-6-2011 00:50 發表
咁邊度做??
Pakistan

真係好毒!

發新話題