19 12
發新話題

[WE] VVE SCAR OPEN BOLT問題

VVE SCAR OPEN BOLT問題

唔知大家有冇試過打打下會KICK死個BOLT呢?
要拆下身先可以將個BOLT拍返前??

BOLT同拉柄果兩口六角鏍絲鬆左
上番實就冇事
happyshooting

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 3-6-2011 02:39 AM 發表
BOLT同拉柄果兩口六角鏍絲鬆左
上番實就冇事
happyshooting
小弟發現唔係依個問題!
係個擊鎚上面個LOOK有問題!
比起上幾代D數都有D唔同,窄左D!
只要磨佢幾下,個LOOK郁得順就冇問題啦

我見既case係隻bolt退到最尾尾時, 係會後過隻hammer, 導致回程時bolt既前面會撞落hammer,  解決方法係塾厚dd個buffer, 等隻bolt唔好去到咁後~~~

引用:
原帖由 NCP013 於 3-6-2011 12:12 PM 發表
我見既case係隻bolt退到最尾尾時, 係會後過隻hammer, 導致回程時bolt既前面會撞落hammer,  解決方法係塾厚dd個buffer, 等隻bolt唔好去到咁後~~~
個個都有唔同解決方法既???
我同你情況一樣,不過我發現係個LOOK實左郁唔到所以先會KICK住!
我拆左個LOOK,磨左條坑幾下個LOOK郁得順就收手...之後都冇KICK住個BOLT囉

有機個係你枝撞針移咗位,我都有過咁ge 問題,要比三軍換過件件

我之前都係咁, 不過係銅心版, 原因係hammer吉住個碌果條pin鬆左...
縮縮北行鳥 =口=

老老實實有冇人試左名搶擺左出黎果套全鋼bolt同拉柄kit

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 4-6-2011 06:56 AM 發表
老老實實有冇人試左名搶擺左出黎果套全鋼bolt同拉柄kit
邊有傻仔肯用9XX買套野返黎仲要有可能打爛自己枝槍既PARTS...

最後發現原來條回鏜釬果個圓形筒太短,回鏜時blowback太勁導致退得後個個擊鎚,令到直接損壞飛機同埋磨到個bolt條鬼頭向內變形,姐係會夾住個飛機或者jam bolt!!

引用:
原帖由 rYaN 於 4-6-2011 11:17 發表

邊有傻仔肯用9XX買套野返黎仲要有可能打爛自己枝槍既PARTS...
我諗左好耐,應唔應該出黎認係傻仔.

引用:
原帖由 lonewalk 於 6-6-2011 10:46 PM 發表

我諗左好耐,應唔應該出黎認係傻仔.
用左覺得點??3/4枝槍既價錢,我真係買唔落手

引用:
原帖由 NCP013 於 3-6-2011 12:12 發表
我 buy 呢個講法
至少見過三枝都係咁,最好連買槍時試都唔好試咁多下,返屋企第一件事加長 buffer

哇,重想入WE SCAR tim~ 收藏呢張帖之後改

引用:
原帖由 gunkel 於 9-6-2011 00:53 發表
哇,重想入WE SCAR tim~ 收藏呢張帖之後改
咁又唔洗....解決方法好簡單, 去"日本乘"搵D十幾蚊既橡膠塾就搞掂~~

19 12
發新話題