發新話題

Ace Combat assault horizon 終於黎啦!(2011年年尾出)

引用:
原帖由 -l- 於 7-6-2011 11:01 發表

AC7 MW3 BF3 11月要預成千蚊買Gamex!!
我仲大獲,PS3仲有uncharted,叉盒有gears of war 3, 電腦仲有warhammer 40k...
唯有買少支槍
縮縮北行鳥 =口=

http://e3.gamespot.com/video/6317598/?hd=1

似乎除左ace combat, 出年年頭仲有新既top gun
不過感覺好麻麻
縮縮北行鳥 =口=

今集ace combat真係大突破, 唔再停留響戰機度
但故仔就少左前作嘅epic
音樂就超正, 真係無得頂, 小林啟樹你好野!
為左佢我可以買叉盒再買埋ac6!

BTW, 條友叫Markov 唔係 Makarov.....

回覆 18# 的帖子

I also thought that was Makarov at the first time..

咁叫我用個$6000用黎買晒GAME定買槍好.................
真係唔簡單,真係處理唔到

引用:
原帖由 061084 於 8-6-2011 23:49 發表
咁叫我用個$6000用黎買晒GAME定買槍好.................
GAME,玩完之後賣番出去買槍咪得囉
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 061084 於 8-6-2011 23:49 發表
買game用唔到6000咁多既...

http://www.youtube.com/watch?v=BNYWO8RrdPE

1:48 - PAK-FA!
仲可以玩carpet bombing...

已知今次可以自定配色

確定登場機種
美系戰機/多用途機:
F-4E(特典) F-14D F-15C/E F-16C/F F/A-18 F-22A F-35B
美系攻擊機/轟炸機:
F-117A A-10A B-1B B-2
俄系戰機/多用途機:
MiG-21bis MiG-29A MiG-31 Su-33 Su-35 Su-47 T-50
俄系攻擊機/轟炸機:
Su-24 Su-25 Su-34 Tu-95 Tu-160
歐/日系機種:
EF-2000 Tornado JAS-39C Mirage Rafale F-2A
武裝直升機:
AH-1 AH-64 Mi-24
出場但確定無法使用:
AC-130 UH-60

引用:
原帖由 sunny2014 於 18-8-2011 23:01 發表
已知今次可以自定配色

確定登場機種
美系戰機/多用途機:
F-4E(特典) F-14D F-15C/E F-16C/F F/A-18 F-22A F-35B
美系攻擊機/轟炸機:
F-117A A-10A B-1B B-2
俄系戰機/多用途機:
MiG-21bis MiG ...
HEY....AC130同black hawk呢

引用:
原帖由 zeta 於 18-8-2011 23:03 發表

HEY....AC130同black hawk呢
AC-130同black hawk連線應該唔用得…

引用:
原帖由 sunny2014 於 18-8-2011 23:05 發表

AC-130同black hawk連線應該唔用得…
你話登場之嘛...

引用:
原帖由 zeta 於 18-8-2011 23:13 發表

你話登場之嘛...
OK…加埋落去…

做咩姓親MAKAROV都係要做奸角...............

Because in all games now..
Russian always the bad guys~

發新話題