發新話題

Ace Combat assault horizon 終於黎啦!(2011年年尾出)

又黎AC130!?
今集點解又會變左美佬VS俄佬架...COD?(仲要有heli crew個頭盔油左個skull上去...)
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 061084 於 6-6-2011 17:01 發表

冇辦法,而加全部GAME都係咁LA!
佢又玩核爆!
唔緊要, 我係AC既粉絲,
點都會買黎玩,上集上網玩COOP不錯玩~
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 061084 於 6-6-2011 17:40 發表

C兄你係玩X-BOX定PS3?(而加)
而前小弟玩PS2都買左幾集,E隻我都打算買!(小弟而加打緊PS3)
叉盒~
上集AC6出叉盒先嘛~初初水貨仲要炒到400幾加冇貨! 痴線架~
引用:
原帖由 N_G 於 6-6-2011 17:39 發表
GOW3 , MW3 , GR , BF3  , ACE Combat , 大作這麼多,時間實在太少
年尾荷包大出血...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 bonzonie 於 7-6-2011 10:03 發表
我聽到Makarov ???
俄國佬係GAME入面唔係MAKAROV就係DIMINTRI架啦
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 -l- 於 7-6-2011 11:01 發表

AC7 MW3 BF3 11月要預成千蚊買Gamex!!
我仲大獲,PS3仲有uncharted,叉盒有gears of war 3, 電腦仲有warhammer 40k...
唯有買少支槍
縮縮北行鳥 =口=

http://e3.gamespot.com/video/6317598/?hd=1

似乎除左ace combat, 出年年頭仲有新既top gun
不過感覺好麻麻
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 061084 於 8-6-2011 23:49 發表
咁叫我用個$6000用黎買晒GAME定買槍好.................
真係唔簡單,真係處理唔到
GAME,玩完之後賣番出去買槍咪得囉
縮縮北行鳥 =口=

發新話題