發新話題

請問ching門用PTW會用Eotech定Acog??

引用:
原帖由 ohnavi 於 13-6-2011 11:27 發表

果個頭最貴...
係...最衰係scout light 要用返佢scout light 個個SIZE, 如果唔係買支952V 換頭好過.

引用:
原帖由 jpg 於 13-6-2011 11:37 發表

係...最衰係scout light 要用返佢scout light 個個SIZE, 如果唔係買支952V 換頭好過.
有IR燈,又想有IR laser,然後就pvs....
我都係避開呢個範疇安全D

回覆 47# 的帖子

哈哈~ 所以我死都唔玩IR

引用:
原帖由 ayaka 於 13-6-2011 11:46 發表
哈哈~ 所以我死都唔玩IR
贊成,危險得很

引用:
原帖由 ohnavi 於 13-6-2011 11:39 發表

有IR燈,又想有IR laser,然後就pvs....
我都係避開呢個範疇安全D
係好危險架. IR LASER 都唔算太過份.
PVS 呢D就真係死得...

不過唔好話IR LASER, 有IR 燈, 都好想要PVS, 睇下支IR 燈係咪WORK..

引用:
原帖由 jpg 於 13-6-2011 11:56 發表

係好危險架. IR LASER 都唔算太過份.
PVS 呢D就真係死得...

不過唔好話IR LASER, 有IR 燈, 都好想要PVS, 睇下支IR 燈係咪WORK..
e個理由非常好

講開又講,
聴人話同LARUE 訂野, CS 好之餘, 仲會送好多野,
我之前都唔信. 今次第一次直接訂.
一打開..嘩...

MEAT SEASONING 都有支, 我即刻同女皇講...唔支呢支野食唔食得..不過有哂ingredient label, 諗住搵日試下,
仲有個好正既開瓶器...
LARUE 整槍就勁者, 估唔到搞埋食品野..

引用:
原帖由 ayaka 於 13-6-2011 12:06 發表

e個理由非常好
仲要身邊冇朋友有PVS, 仲唔係一個好藉口入返支...哈哈....

引用:
原帖由 jpg 於 13-6-2011 12:14 發表
講開又講,
一打開..嘩...

MEAT SEASONING 都有支, 我即刻同 ...
食得架~ 似椒鹽既味道
煎扒/bbq都可以用~
不過唔好太早落...因為佢入面d糖好易會"窿"

引用:
原帖由 jpg 於 13-6-2011 12:14 發表
講開又講,
一打開..嘩...

MEAT SEASONING 都有支, 我即刻同 ...
有時仲會送cap帽,不過次次都送好鬼煩,
所以你見baybay甘多人賣entry tool,
零願佢平D運費好過

引用:
原帖由 ayaka 於 13-6-2011 12:23 發表

食得架~ 似椒鹽既味道
煎扒/bbq都可以用~
不過唔好太早落...因為佢入面d糖好易會"窿"
你很勇敢 我想試好耐

引用:
原帖由 ohnavi 於 13-6-2011 12:26 發表

有時仲會送cap帽,不過次次都送好鬼煩,
所以你見baybay甘多人賣entry tool,
零願佢平D運費好過
我直接PHONE ORDER 可以用USPS, 平好多..
佢CHARGE 我10蚊, USPS 收佢成13蚊. 佢仲要倒貼.
我都係第一次見. SHIPPING 平時只會收多冇少.
所以我對LARUE 真係好有好感..

引用:
原帖由 jpg 於 13-6-2011 12:36 發表

我直接PHONE ORDER 可以用USPS, 平好多..
佢CHARGE 我10蚊, USPS 收佢成13蚊. 佢仲要倒貼.
我都係第一次見. SHIPPING 平時只會收多冇少.
所以我對LARUE 真係好有好感..
甘你就真係抵好多,
我對larue既好感係佢Dmount,
羅上手真係好好feel,
吾太輕吾太重感覺好實淨。

jpg兄又買左咩野啊

引用:
原帖由 ohnavi 於 13-6-2011 12:42 發表

甘你就真係抵好多,
我對larue既好感係佢Dmount,
羅上手真係好好feel,
吾太輕吾太重感覺好實淨。

jpg兄又買左咩野啊
佢D MOUNT 當然唔駛講...可以話係THE BEST,
每次MOUNT/UNMOUNT 都可以KEEP 住100%ZERO. 呢樣真係唔簡單.
其他廠冇一間及得佢...

每之前訂左D INDEX CLIP 同XTM, 因為得佢有UDE.
我而家諗緊入隻MOUNT 比支ACOG.
不過仲諗緊賣左去, 入支ECOS 定用而家呢支加MRDS加LARUE MOUNT.
隻INSIGHT MRDS 加ACOG MOUNT, 好鬼死貴. 仲貴過我支ACOG...

引用:
原帖由 jpg 於 13-6-2011 12:55 發表

佢D MOUNT 當然唔駛講...可以話係THE BEST,
每次MOUNT/UNMOUNT 都可以KEEP 住100%ZERO. 呢樣真係唔簡單.
其他廠冇一間及得佢...

每之前訂左D INDEX CLIP 同XTM, 因為得佢有UDE.
我而家諗緊入隻MOUNT 比支 ...
會吾會係你支ACOG買得平炸
MRDS我都覺貴,我始終鍾意doctor多D

發新話題