發新話題

請問ching門用PTW會用Eotech定Acog??

引用:
原帖由 ohnavi 於 13-6-2011 13:12 發表

會吾會係你支ACOG買得平炸
MRDS我都覺貴,我始終鍾意doctor多D
ACOG 6舊水, 不過冇盒冇manual. 係見佢咁平先買.
不過doctor 好似冇mrds 同rmr 咁硬淨.

引用:
原帖由 jpg 於 13-6-2011 15:53 發表

ACOG 6舊水, 不過冇盒冇manual. 係見佢咁平先買.
doctor真係單薄左d
見過2手區有人放, 個殼打凹左...

rmr應該最硬淨, 兩隻角用黎"瀉"力

引用:
原帖由 ayaka 於 13-6-2011 16:19 發表

doctor真係單薄左d
見過2手區有人放, 個殼打凹左...

rmr應該最硬淨, 兩隻角用黎"瀉"力
嘩..打凹左, 就真係誇d 喎..
同意rmr 應該最硬淨, 話哂都係用返acog d 料, 同厚d...
不過MDRS可以加埋個aluminium housing, 都應該好硬淨..

引用:
原帖由 jpg 於 13-6-2011 16:35 發表

嘩..打凹左, 就真係誇d 喎..
同意rmr 應該最硬淨, 話哂都係用返acog d 料, 同厚d...
不過MDRS可以加埋個aluminium housing, 都應該好硬淨..
但係insight個隻好貴...鏡連mount成usd835...重未包個Protective Shroud

rmr ms04 + acog mount rm38都係usd 685

引用:
原帖由 ayaka 於 13-6-2011 18:28 發表

但係insight個隻好貴...鏡連mount成usd835...重未包個Protective Shroud

rmr ms04 + acog mount rm38都係usd 685
我搵到個650搞掂. msrp 多數高好多.
好似d acog個msrp 多幾舊水.

而家都心郁郁, 不過搞得呢個, 再加larue mount, 再加支acog.
真係新既ecos rmr, 都買到..所以散買真係冇咁抵.

TR-21 Outdoor
H-1 Indoor

引用:
原帖由 jpg 於 13-6-2011 15:53 發表

6舊水抵到爛啦

引用:
原帖由 ohnavi 於 13-6-2011 20:00 發表

6舊水抵到爛啦
友情價..所以而家都唔知點好..
都係遲d 先算.

引用:
原帖由 jpg 於 14-6-2011 05:21 發表

友情價..所以而家都唔知點好..
都係遲d 先算.
出面無甘既價架啦,又幾新淨,
玩住先,吾要話我知幫你收左佢

引用:
原帖由 ohnavi 於 14-6-2011 09:45 發表

出面無甘既價架啦,又幾新淨,
玩住先,吾要話我知幫你收左佢
我個FD 都係咁講, 叫我8舊讓俾佢..

引用:
原帖由 jpg 於 14-6-2011 16:18 發表

賺少少~ 買個ECOS

引用:
原帖由 jpg 於 14-6-2011 16:18 發表

係呀大把人要啦吾駛慌,玩厭先

引用:
原帖由 ayaka 於 14-6-2011 16:22 發表

賺少少~ 買個ECOS
不過新款ECOS D 色好核突..

Z-point for Indoor
Short dot for outdoor

553 for Indoor
Ta31 RCO for outdoor

發新話題