發新話題

請問ching門用PTW會用Eotech定Acog??

引用:
原帖由 siupo 於 9-6-2011 09:08 發表
u can go check out ming kei...... I got a a protector from them for 100 bucks...... pricey but no more worries.
how does it look like c-hing

引用:
原帖由 ayaka 於 12-6-2011 15:42 發表
la la rue~ 終於合到體  
多謝ohnavi兄~ 你都快d整支acog啦

.
你正衰野黎
睇完你支返去真係買左
又要買mount

引用:
原帖由 siupo 於 12-6-2011 12:48 發表
回覆 22# 的帖子

there you go ivan.... i was too lazy to take care of the excessive tape that you c around the protector
thx siupo兄,睇落幾好甘播

引用:
原帖由 ayaka 於 12-6-2011 21:55 發表

裝個KILLFLASH~
我搵成晚都搵吾到killflash for mini acog,
除左trijicon自己出果隻,
ayaka兄你果隻咩黎架?aimpoint 30mm?

引用:
原帖由 ayaka 於 13-6-2011 11:16 發表

hehe~ 你咁易中毒
我支ta33岩岩好係30mm...用個cheap cheap aimpoint killflash就ok~
我支tri-power就大少少...aimpoint killflash要攝少少野
真係好易中毒,有鋪吾買野手痕癮;
TA44好似得16mm,都吾慌有第Dkillflash岩了
larue呀,scout light呀

引用:
原帖由 jpg 於 13-6-2011 11:27 發表

scout light 要買埋個IR HEAD 先得, 唔記得係KM2 定KM3 啦..
果個頭最貴...

引用:
原帖由 jpg 於 13-6-2011 11:37 發表

係...最衰係scout light 要用返佢scout light 個個SIZE, 如果唔係買支952V 換頭好過.
有IR燈,又想有IR laser,然後就pvs....
我都係避開呢個範疇安全D

引用:
原帖由 ayaka 於 13-6-2011 11:46 發表
哈哈~ 所以我死都唔玩IR
贊成,危險得很

引用:
原帖由 jpg 於 13-6-2011 12:14 發表
講開又講,
聴人話同LARUE 訂野, CS 好之餘, 仲會送好多野,
我之前都唔信. 今次第一次直接訂.
一打開..嘩...

MEAT SEASONING 都有支, 我即刻同 ...
有時仲會送cap帽,不過次次都送好鬼煩,
所以你見baybay甘多人賣entry tool,
零願佢平D運費好過

引用:
原帖由 ayaka 於 13-6-2011 12:23 發表

食得架~ 似椒鹽既味道
煎扒/bbq都可以用~
不過唔好太早落...因為佢入面d糖好易會"窿"
你很勇敢 我想試好耐

引用:
原帖由 jpg 於 13-6-2011 12:36 發表

我直接PHONE ORDER 可以用USPS, 平好多..
佢CHARGE 我10蚊, USPS 收佢成13蚊. 佢仲要倒貼.
我都係第一次見. SHIPPING 平時只會收多冇少.
所以我對LARUE 真係好有好感..
甘你就真係抵好多,
我對larue既好感係佢Dmount,
羅上手真係好好feel,
吾太輕吾太重感覺好實淨。

jpg兄又買左咩野啊

引用:
原帖由 jpg 於 13-6-2011 12:55 發表

佢D MOUNT 當然唔駛講...可以話係THE BEST,
每次MOUNT/UNMOUNT 都可以KEEP 住100%ZERO. 呢樣真係唔簡單.
其他廠冇一間及得佢...

每之前訂左D INDEX CLIP 同XTM, 因為得佢有UDE.
我而家諗緊入隻MOUNT 比支 ...
會吾會係你支ACOG買得平炸
MRDS我都覺貴,我始終鍾意doctor多D

引用:
原帖由 jpg 於 13-6-2011 15:53 發表

ACOG 6舊水, 不過冇盒冇manual. 係見佢咁平先買.
不過doctor 好似冇mrds 同rmr 咁硬淨.
6舊水抵到爛啦

引用:
原帖由 jpg 於 14-6-2011 05:21 發表

友情價..所以而家都唔知點好..
都係遲d 先算.
出面無甘既價架啦,又幾新淨,
玩住先,吾要話我知幫你收左佢

引用:
原帖由 jpg 於 14-6-2011 16:18 發表

我個FD 都係咁講, 叫我8舊讓俾佢..
係呀大把人要啦吾駛慌,玩厭先

發新話題