75 12345
發新話題

[others] 新手請師兄們日後多多指教

新手請師兄們日後多多指教

小弟出左第一把GBB啦! 好開心~

你支野到底係銅管定係OB KIT黎架

我果支都砌好了,睇唔睇到有邊度少左忽

附件

20-6-2011 15:30

縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 20-6-2011 15:28 發表
你支野到底係銅管定係OB KIT黎架

我果支都砌好了,睇唔睇到有邊度少左忽
第三幅都post左啦~ 仲問~ 銅心黎嫁! 係co2 ready~

少左咩? 緊係少左蛋蛋無蛋用啦~
係唔係少左個童心呢~

引用:
原帖由 faihk 於 20-6-2011 15:35 發表

第三幅都post左啦~ 仲問~ 銅心黎嫁! 係co2 ready~

少左咩? 緊係少左蛋蛋無蛋用啦~
至弊第4幅好似見唔到條銅芯嘛
其實係防塵蓋條PIN斷左忽,前準仲要唔見左條PIN,雖然個槍帶扣係我拆左之後唔記得放番上去
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 20-6-2011 15:37 發表

至弊第4幅好似見唔到條銅芯嘛
其實係防塵蓋條PIN斷左忽,前準仲要唔見左條PIN,雖然個槍帶扣係我拆左之後唔記得放番上去
玩咩...   師兄技野影到咁細! 老人家老眼紛花睇鬼到咩!

引用:
原帖由 faihk 於 20-6-2011 15:40 發表

玩咩...   師兄技野影到咁細! 老人家老眼紛花睇鬼到咩!
總有D師兄好鬼好眼力
唔知係咪我潺得濟...加陣咁已經覺得好重

縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 20-6-2011 15:43 發表

總有D師兄好鬼好眼力
唔知係咪我潺得濟...加陣咁已經覺得好重
兩件野炸喎... 師兄把槍幾kg先?

引用:
原帖由 faihk 於 20-6-2011 15:48 發表

兩件野炸喎... 師兄把槍幾kg先?
我估應該唔過3.5KG...呢排唔知咩事手軟腳軟...
唔通真係叔叔不行了?
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 20-6-2011 15:51 發表

我估應該唔過3.5KG...呢排唔知咩事手軟腳軟...
唔通真係叔叔不行了?
係唔係壓力太大 / 病左呀? 我有一排都係咁!

引用:
原帖由 faihk 於 20-6-2011 15:52 發表

係唔係壓力太大 / 病左呀? 我有一排都係咁!
之前睇過醫生,醫生話唔知乜事...

咁師兄加陣支野諗住點砌,一話保持原狀?
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 20-6-2011 15:58 發表

之前睇過醫生,醫生話唔知乜事...

咁師兄加陣支野諗住點砌,一話保持原狀?
會上骨, 因為人家重口味~
前後西, 紅點考慮用m2 & 尾考慮用ctr / acs~

引用:
原帖由 faihk 於 20-6-2011 16:00 發表

會上骨, 因為人家重口味~
前後西, 紅點考慮用m2 & 尾考慮用ctr / acs~
我尋日都裝過支豬標M2上去,後座力震到支鏡又著又熄(雖然我支野本身都要拍兩野先著到)

我支野之前都係類似咁...noveske 12"骨, 月經巴士, 再加acs托...
不過之後發現始終都係鐘意軍版look多d所以改番做加陣個樣
縮縮北行鳥 =口=

仲玩銅芯...

玩過你就知咩叫爽yy...

引用:
原帖由 nishi 於 20-6-2011 16:06 發表

我尋日都裝過支豬標M2上去,後座力震到支鏡又著又熄(雖然我支野本身都要拍兩野先著到)

我支野之前都係類似咁...noveske 12"骨, 月經巴士, 再加acs托...
不過之後發現始終都係鐘意軍版look多d所以改番做加陣個 ...
gp支二百蚊m2!?
佢係咁aeg都係咁...要焊下佢...

你玩銅膽出聲呀!
你買枝全開鏜拆套kit出黎我換3set銅膽連精密管比你嗎!哈

75 12345
發新話題