75 12345
發新話題

[others] 新手請師兄們日後多多指教

引用:
原帖由 faihk 於 21-6-2011 02:39 PM 發表
想問問師兄們, 出一次game, 會帶d咩parts去做後備嫁? & ra-tech npas個件parts會唔會打打下爆? 會ga話細佬就可能要買定多舊. thx
帶定d工具,通槍管同教力匙

引用:
原帖由 rYaN 於 21-6-2011 15:45 發表

帶定d工具,通槍管同教力匙
錘仔,六角匙 & 螺絲鈚向來都會帶去,只係帶多嘪通槍管同教力匙無問題!thx

引用:
原帖由 faihk 於 21-6-2011 03:53 PM 發表

錘仔,六角匙 & 螺絲鈚向來都會帶去,只係帶多嘪通槍管同教力匙無問題!thx
車仔油(最少1000度),盡量唔好用spray果隻...

引用:
原帖由 rYaN 於 21-6-2011 16:50 發表

車仔油(最少1000度),盡量唔好用spray果隻...
請問係唔係指bearing? sorry

引用:
原帖由 faihk 於 21-6-2011 05:10 PM 發表

請問係唔係指bearing? sorry
車仔油你去槍街果d車仔鋪問下有冇車仔油賣1000度果隻!
Gbb用車仔油好過用ca油,杰身d,落係膠圈位一流!

引用:
原帖由 rYaN 於 21-6-2011 19:04 發表

車仔油你去槍街果d車仔鋪問下有冇車仔油賣1000度果隻!
Gbb用車仔油好過用ca油,杰身d,落係膠圈位一流!
COPY!

引用:
原帖由 sam524 於 21-6-2011 14:43 發表

你冇用原裝個buffer?
我用緊舊勁野嘛
引用:
原帖由 faihk 於 21-6-2011 10:33 發表

why... 自動開「膛」定打打吓開「膛」嫁...
full左唔夠一匣

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 22-6-2011 02:13 發表

我用緊舊勁野嘛

full左唔夠一匣
我講緊係...
除左果個平時見到o既buffer...
tube尾都有舊膠係度...你係咪冇?

引用:
原帖由 sam524 於 22-6-2011 02:26 AM 發表

我講緊係...
點會冇呀?如果冇都打到kick住左個bolt啦!
我記得佢用左lat果粒

引用:
原帖由 sam524 於 22-6-2011 02:26 發表

我講緊係...
要用番舊白膠呀?

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 22-6-2011 01:20 PM 發表

要用番舊白膠呀?
你有咩唔明打比我問啦...我真係唔明你講緊乜...

引用:
原帖由 rYaN 於 22-6-2011 16:00 發表

你有咩唔明打比我問啦...我真係唔明你講緊乜...
原裝果舊硬膠膠

引用:
原帖由 nishi 於 20-6-2011 17:33 發表

岩岩我FD同我講話佢去槍街
有人同佢講M4換左OB KIT+RA TECH HOP UP膠
射40米汽水罐SIZE物體冇問題...如果係真就真係幾堅...
我想搭單請問下粒RA TECH HOP UP膠 我都想買粒,有無分咩要邊隻顏色or類型?直上嗎?希望ching們解答,謝謝

引用:
原帖由 kimkim48 於 23-6-2011 06:38 PM 發表

我想搭單請問下粒RA TECH HOP UP膠 我都想買粒,有無分咩要邊隻顏色or類型?直上嗎?希望ching們解答,謝謝
我未聽過hopup膠都要執~
緊係直上啦。
你買返for we ob system果粒啦

引用:
原帖由 rYaN 於 24-6-2011 00:05 發表

我未聽過hopup膠都要執~
緊係直上啦。
你買返for we ob system果粒啦
唔該ching 3q

75 12345
發新話題