28 12
發新話題

[others] 新手請師兄們日後多多指教

新手請師兄們日後多多指教

小弟出左第一把GBB啦! 好開心~

引用:
原帖由 nishi 於 20-6-2011 15:28 發表
你支野到底係銅管定係OB KIT黎架

我果支都砌好了,睇唔睇到有邊度少左忽
第三幅都post左啦~ 仲問~ 銅心黎嫁! 係co2 ready~

少左咩? 緊係少左蛋蛋無蛋用啦~
係唔係少左個童心呢~

引用:
原帖由 nishi 於 20-6-2011 15:37 發表

至弊第4幅好似見唔到條銅芯嘛
其實係防塵蓋條PIN斷左忽,前準仲要唔見左條PIN,雖然個槍帶扣係我拆左之後唔記得放番上去
玩咩...   師兄技野影到咁細! 老人家老眼紛花睇鬼到咩!

引用:
原帖由 nishi 於 20-6-2011 15:43 發表

總有D師兄好鬼好眼力
唔知係咪我潺得濟...加陣咁已經覺得好重
兩件野炸喎... 師兄把槍幾kg先?

引用:
原帖由 nishi 於 20-6-2011 15:51 發表

我估應該唔過3.5KG...呢排唔知咩事手軟腳軟...
唔通真係叔叔不行了?
係唔係壓力太大 / 病左呀? 我有一排都係咁!

引用:
原帖由 nishi 於 20-6-2011 15:58 發表

之前睇過醫生,醫生話唔知乜事...

咁師兄加陣支野諗住點砌,一話保持原狀?
會上骨, 因為人家重口味~
前後西, 紅點考慮用m2 & 尾考慮用ctr / acs~

引用:
原帖由 rYaN 於 20-6-2011 16:38 發表
你玩銅膽出聲呀!
你買枝全開鏜拆套kit出黎我換3set銅膽連精密管比你嗎!哈
可惜!

引用:
原帖由 101653 於 20-6-2011 17:08 發表

其實呢

我同佢咁樣做左

......
但係佢半年後先出聲!

下一支GBB要M16 OB!

引用:
原帖由 101653 於 20-6-2011 17:18 發表

你出之前嘗試早一個月搵我 / 你去我地果日去果間上樓鋪
睇下邊邊可以開得個價平D比你
ok~

引用:
原帖由 vaanip 於 20-6-2011 17:20 發表
416係咪唔會出有MARKING?
e~ 人家想睇... 重咩咁快...

引用:
原帖由 nishi 於 20-6-2011 17:22 發表

係呀,果時見佢平買比支mp5用

下支要改埋支scar做ob
scar唔多啱我啦~

引用:
原帖由 nishi 於 20-6-2011 17:33 發表

岩岩我FD同我講話佢去槍街
有人同佢講M4換左OB KIT+RA TECH HOP UP膠
射40米汽水罐SIZE物體冇問題...如果係真就真係幾堅...
咁開心~

引用:
原帖由 101653 於 20-6-2011 17:18 發表

你出之前嘗試早一個月搵我 / 你去我地果日去果間上樓鋪
睇下邊邊可以開得個價平D比你
係喎! 個次可能係因為無耐前開過支usp, 又做過d好激ga動作, 所以無咩feel.  琴日試個陣, blow back力又正常返, 支槍應該無問題!  我個feeling怪怪地唔好意思!

引用:
原帖由 nishi 於 20-6-2011 17:35 發表

不過我未有機會親身試打到咁遠呀,
不過我第一次試打20呎左右,連射十飛只係打左個2CM*2CM既洞出黎果下我已經好開心
你攪到我好鬼想又帶狗仔去玩囉~

28 12
發新話題