發新話題

[others] 新手請師兄們日後多多指教

你支野到底係銅管定係OB KIT黎架

我果支都砌好了,睇唔睇到有邊度少左忽

附件

20-6-2011 15:30

縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 faihk 於 20-6-2011 15:35 發表

第三幅都post左啦~ 仲問~ 銅心黎嫁! 係co2 ready~

少左咩? 緊係少左蛋蛋無蛋用啦~
至弊第4幅好似見唔到條銅芯嘛
其實係防塵蓋條PIN斷左忽,前準仲要唔見左條PIN,雖然個槍帶扣係我拆左之後唔記得放番上去
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 faihk 於 20-6-2011 15:40 發表

玩咩...   師兄技野影到咁細! 老人家老眼紛花睇鬼到咩!
總有D師兄好鬼好眼力
唔知係咪我潺得濟...加陣咁已經覺得好重

縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 faihk 於 20-6-2011 15:48 發表

兩件野炸喎... 師兄把槍幾kg先?
我估應該唔過3.5KG...呢排唔知咩事手軟腳軟...
唔通真係叔叔不行了?
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 faihk 於 20-6-2011 15:52 發表

係唔係壓力太大 / 病左呀? 我有一排都係咁!
之前睇過醫生,醫生話唔知乜事...

咁師兄加陣支野諗住點砌,一話保持原狀?
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 faihk 於 20-6-2011 16:00 發表

會上骨, 因為人家重口味~
前後西, 紅點考慮用m2 & 尾考慮用ctr / acs~
我尋日都裝過支豬標M2上去,後座力震到支鏡又著又熄(雖然我支野本身都要拍兩野先著到)

我支野之前都係類似咁...noveske 12"骨, 月經巴士, 再加acs托...
不過之後發現始終都係鐘意軍版look多d所以改番做加陣個樣
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 sam524 於 20-6-2011 16:32 發表

gp支二百蚊m2!?
佢係咁aeg都係咁...要焊下佢...
係呀,果時見佢平買比支mp5用
引用:
原帖由 faihk 於 20-6-2011 17:15 發表
下一支GBB要M16 OB!
下支要改埋支scar做ob
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 faihk 於 20-6-2011 17:26 發表

scar唔多啱我啦~
岩岩我FD同我講話佢去槍街
有人同佢講M4換左OB KIT+RA TECH HOP UP膠
射40米汽水罐SIZE物體冇問題...如果係真就真係幾堅...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 faihk 於 20-6-2011 17:34 發表

咁開心~
不過我未有機會親身試打到咁遠呀,
不過我第一次試打20呎左右,連射十飛只係打左個2CM*2CM既洞出黎果下我已經好開心
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 faihk 於 20-6-2011 17:39 發表

你攪到我好鬼想又帶狗仔去玩囉~
快D拎去玩啦
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 faihk 於 20-6-2011 17:46 發表

今個月唔得啦! 琴日先打完.

不過琴日真係好鬼熱, 又要對面成team高手+4個sniper, 完美地左隻活靶... 早知帶支bar10去渣吓樓灘算...
上星期打完C蕉B,
不過果日OB KIT仲未出,冇得試...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 faihk 於 20-6-2011 17:54 發表
想問問有冇師兄知銅心個教力心重有咩地方有? 上次去轟轟轟佢地無晒!
去西京啦~
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 21-6-2011 02:35 發表
我炸「膛」
總覺得we d金屬真係脆卜卜...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 faihk 於 21-6-2011 14:39 發表
想問問師兄們, 出一次game, 會帶d咩parts去做後備嫁? & ra-tech npas個件parts會唔會打打下爆? 會ga話細佬就可能要買定多舊. thx
我打室內多...基本上唔帶parts去後備...
反而拎多支手槍仔算...銅芯果粒聽講冇ob咁易爛,所以唔洗太擔心

不過we既話,其實好少爛d可以即場換既件,
我見都係爆尾通爆尾托(scar)隻夾漏氣之類...
縮縮北行鳥 =口=

發新話題