20 12
發新話題

[others] 點會爛成咁架 !

點會爛成咁架 !

仲係井勝 2011

咁就無左成千蚊

附件

20-6-2011 18:36

你強姦佢黎?

引用:
原帖由 MKL04438 於 20-6-2011 18:40 發表
你強姦佢黎?
更唔係啦 , 打打吓爆

飛機姐,唔使成仟蚊…

但要成組買番個下慘呢...

引用:
原帖由 jerjer 於 20-6-2011 18:49 發表
飛機姐,唔使成仟蚊…
有得淨換飛機 ?

回覆 6# 的帖子

換豬P飛機咪得囉!, 除非你要原裝?

引用:
原帖由 fig822 於 20-6-2011 19:04 發表
換豬P飛機咪得囉!, 除非你要原裝?
我就係想要原裝

同在下條2010版差不多爆法!

引用:
原帖由 BMW 於 20-6-2011 19:17 發表

我就係想要原裝
再爆多次

管他是2010版或是2011版
只要繼續用鋁材製做仿V V A設計 的18mm 偏軸飛機
爆飛機尾已差不多成為注定的宿命
解決辦法或可退回08版/蛇蛇版的16mm 同軸鋁製飛機設計(後座力會降低)
或徹底的解決之道
更換成塑膠/尼龍製的飛機(效能與耐用度皆優)....   
井井的死忠支持者也許該醒覺了吧

本人都終於買左一支蛇蛇黎試, 槍身模杯似是重做.
性能亦試過, 確實利害! 個人覺得後座力比井井較大.
新的 fire pin 系統亦為本人十分滿意的改進. ( 它是令到匣出氣穩定的關鍵組件 )
只是槍身表面處理仍是較亮了一點...但不是大問題.
EB 匣做的真是不錯, 只是比pro wxn 較為重了一點.

引用:
原帖由 f22a 於 20-6-2011 22:06 發表
管他是2010版或是2011版
只要繼續用鋁材製做仿V V A設計 的18mm 偏軸飛機
爆飛機尾已差不多成為注定的宿命
解決辦法或可退回08版/蛇蛇版的16mm 同軸鋁製飛機設計(後座力會降低)
或徹底的解決之道
更換成塑膠/尼 ...
讚好
連我都換左喇,你呢

回覆 14# 的帖子

老實講
我原裝隻鋁飛機未爆但已經換了膠飛機
原本買定6隻"能亮" 膠飛機作消耗品
點知打了9個月連一隻膠飛機都未打爛
真耐用   ...   

20 12
發新話題