發新話題

Ruger 10/22

Ruger 10/22

可裝死氣喉

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 23-6-2011 23:34 發表

可裝死氣喉  
我地玩嗰支KC-02 嘅藍本,
MS爺爺有冇Ruger Mini 14

引用:
原帖由 adlar 於 23-6-2011 23:51 發表

我地玩嗰支KC-02 嘅藍本,
MS爺爺有冇Ruger Mini 14
Mini 14是一支好低調的5.56mm rifle 所以監房用佢囉
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 24-6-2011 00:08 發表

Mini 14是一支好低調的5.56mm rifle 所以監房用佢囉  
枝野係70年代齣A-TEAM電視劇&其重製電影版出現過,我比枝野毒到

呢枝算不算是玩槍入門槍??

引用:
原帖由 MS 於 23-6-2011 23:34 發表

可裝死氣喉  
呢支正嘢裝埋死氣喉頁係靜到冇人有咯.........

HAPPY SHOOTING!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 6-7-2011 16:24 發表

呢支正嘢裝埋死氣喉頁係靜到冇人有咯.........

semi-automatic rifle有金屬撞擊聲 想靜用77/22 Bolt action
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 6-7-2011 16:48 發表

semi-automatic rifle有金屬撞擊聲 想靜用77/22 Bolt action
77/22.......M爺有無PHOTO.....

工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

ms家居小 未能盡映
尊重人格, 請勿抄習

THANK YOU MS.....

小弟最近係美國打過 77/44

附件

25-9-2011 23:55

你的日子如何,你的力量也必如何

發新話題