30 12
發新話題

[others] 請敎飛機的組裝

請敎飛機的組裝

請問師兄,圖中的飛機組網次序係點呢?
同我之前網開的...少了飛標果part
NO. 1, 2, 3應係點次序呢?
我怕裝錯,都係問問師兄們好D
謝謝

附件

6-7-2011 19:22

小弟相信ching 個隻是負壓機

WOW...睇落好難裝x!!

引用:
原帖由 hansoncheung 於 6-7-2011 19:52 發表
小弟相信ching 個隻是負壓機
yes, Thx Ching

回覆 4# 的帖子

請問師兄隻機是什麼牌子同價錢? 如果不貴的話小弟都想買多一隻, 因為貪佢有兩個(1)號零件 , 多幾件SPARE來較力.   THANKS!!

引用:
原帖由 hansoncheung 於 7-7-2011 11:22 發表
請問師兄隻機是什麼牌子同價錢? 如果不貴的話小弟都想買多一隻, 因為貪佢有兩個(1)號零件 , 多幾件SPARE來較力.   THANKS!!
是猪標Kit來..一set自己砌的GBB

下?豬標個負壓飛機都要自己砌? 好心幫人砌埋啦!!

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 7-7-2011 14:35 發表
下?豬標個負壓飛機都要自己砌? 好心幫人砌埋啦!!
佢套Kit 係所有parts都要自己砌的。沒有一件成品parts傢。

附件

7-7-2011 14:45

嘩.....散到咁....

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 7-7-2011 14:50 發表
嘩.....散到咁....
無問題傢......已經砌好左啦........玩GBB就一定要裝裝拆拆傢啦
GBB好多消耗件....都要定時check下要唔要換

引用:
原帖由 RCman 於 7-7-2011 02:56 PM 發表

無問題傢......已經砌好左啦........玩GBB就一定要裝裝拆拆傢啦
GBB好多消耗件....都要定時check下要唔要換
gd job

引用:
原帖由 RCman 於 7-7-2011 02:44 PM 發表

佢套Kit 係所有parts都要自己砌的。沒有一件成品parts傢。
比我就唔識砌

回覆 6# 的帖子

THANKS 師兄回覆, 豬P 機, ,
其實自己砌都幾好玩ga, 而且有兩個零件(1)比你較力, 比砌好的飛機多個選擇.

再問多下, 唔知師兄有冇見到有得散買零件(1)呢?
謝謝.

引用:
原帖由 hansoncheung 於 7-7-2011 15:25 發表
THANKS 師兄回覆, 豬P 機, ,
其實自己砌都幾好玩ga, 而且有兩個零件(1)比你較力, 比砌好的飛機多個選擇.

再問多下, 唔知師兄有冇見到有得散買零件(1)呢?
謝謝.
無見過1有散賣呀

回覆 14# 的帖子

謝謝回答
冇得散賣可惜可惜.

30 12
發新話題