25 12
發新話題

我玩PTW ..ptw mag 玩我

引用:
原帖由 spec.ops. 於 11-7-2011 01:41 發表

WE貴版25
Thx c兄。

引用:
原帖由 seals9121 於 11-7-2011 01:55 發表

用Excel實 jam 死你 ........ 我話個mag

-----------------------------------------------------------

其實systema bb如何,邊度買比較放心?

http://www.airsoftgi.com/product_info.php?products_ ...
Systema既彈明記有過一排就無了,品質應無問題,可惜只得2珠
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 seals9121 於 11-7-2011 01:55 發表

用Excel實 jam 死你 ........ 我話個mag

-----------------------------------------------------------

其實systema bb如何,邊度買比較放心?

http://www.airsoftgi.com/product_info.php?products_ ...
我反而用excel bb 未jam過原裝mag,個人覺得粒bb好像細粒啲咁,同吾係太塭定啲彈導。

首先唔好講BB 彈住先.
啱啱前幾日有過FD 入左支新野跟, 新夾. 上都60RD 已經完全JAM 實上唔到..
可能新夾彈弓硬.
不過我用鴨仔芯, 第一次都可以上多過60RD.
我懷疑新版夾可以太過DRY.
有朋友試過上彈前噴少少SILCONE 上去先入. 跟住SMOOTH 哂..

引用:
原帖由 jpg 於 11-7-2011 17:14 發表
首先唔好講BB 彈住先.
??前幾日有過FD 入左支新野跟, 新夾. 上都60RD 已經完全JAM 實上唔到..
可能新夾彈弓硬.
不過我用鴨仔芯, 第一次都可以上多過60RD.
我懷疑新版夾可以太過DRY.
有朋友試過上 ...
噴少少都ok,太多會整到槍管好污糟

鴨仔肉, 太乾, 我用最底FICTION RC 車仔避震油滴入去, 順哂.

引用:
原帖由 spec.ops. 於 11-7-2011 20:29 發表

噴少少都ok,太多會整到槍管好污糟
係第一夾者..之後都唔駛羅..
打完一夾,清下條管, 搞掂.
如果次次都要, 隻夾一定有問題啦..

引用:
原帖由 jpg 於 12-7-2011 18:31 發表

係第一夾者..之後都唔駛羅..
打完一夾,清下條管, 搞掂.
如果次次都要, 隻夾一定有問題啦..
岩,不過想隻夾暢順,都係定期打開清潔好D

引用:
原帖由 spec.ops. 於 12-7-2011 18:51 發表

岩,不過想隻夾暢順,都係定期打開清潔好D
呢個完全同意..
有時真係估唔到會咁溩糟.

引用:
原帖由 jpg 於 12-7-2011 19:28 發表

呢個完全同意..
有時真係估唔到會咁溩糟.
因為內部點都會有D磨擦,加上外界既塵,自然就會黑啦

25 12
發新話題