29 12
發新話題

MAG 160rds PTW Mag

MAG 160rds PTW Mag

好唔好gar??因為我用緊鴨仔, 好難入=.=整爆左6個=.=

MAG....FORGET IT......

點爆法

引用:
原帖由 Ancestor 於 11-7-2011 17:46 發表
好唔好gar??因為我用緊鴨仔, 好難入=.=整爆左6個=.=
爆?點爆法?可以上傳相嗎?D屍骸仲響度嗎?不如送晒俾我研究啦!
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 NCP013 於 11-7-2011 18:12 發表
MAG....FORGET IT......
新版MAG都用得下掛?!

引用:
原帖由 ayaka 於 11-7-2011 19:53 發表
點爆法
全部整番, 中間分開左=.=,

引用:
原帖由 spec.ops. 於 11-7-2011 20:22 發表

爆?點爆法?可以上傳相嗎?D屍骸仲響度嗎?不如送晒俾我研究啦!
朋友幫我整好啦, 師兄有心啦^^

引用:
原帖由 Ancestor 於 11-7-2011 21:05 發表

朋友幫我整好啦, 師兄有心啦^^
咁咪好咯,慳番!

用鴨仔匣, 最驟忌, 貪多... 你入90-100 飛已經頂手.. 你再壓入去.. SYSTEMA匣都比你塞爆,鴨仔用一條彈弓. 壓力可以好大...其實SYSTEMA 原意都唔係比你派彈, 你不如帶多幾隻匣好過. 玩SYSTEMA 就係想唔似AEG . 一匣打倒尾.

重有. 你有冇個ADAPTER?? 用佢+ MARUI 個BB LOADER, 入100 飛, 絕對PIECE OF CAKE~~

引用:
原帖由 kidult 於 12-7-2011 10:59 發表
用鴨仔匣, 最驟忌, 貪多... 你入90-100 飛已經頂手.. 你再壓入去.. SYSTEMA匣都比你塞爆,鴨仔用一條彈弓. 壓力可以好大...其實SYSTEMA 原意都唔係比你派彈, 你不如帶多幾隻匣好過. 玩SYSTEMA 就係想唔似AEG . 一匣打 ...
我用鴨仔匣都係照入120飛

呵呵, 好明顯, 個位師兄. 質照過120飛啦.. 呵呵. 鴨仔都爆.. 救得番你都好好彩咯

引用:
原帖由 kidult 於 12-7-2011 15:14 發表
呵呵, 好明顯, 個位師兄. 質照過120飛啦.. 呵呵. 鴨仔都爆.. 救得番你都好好彩咯
係我呀爸話>你都唔識入ge, 係咁ga麻>係咁拍個Loader=.=

引用:
原帖由 Ancestor 於 12-7-2011 17:37 發表

係我呀爸話>你都唔識入ge, 係咁ga麻>係咁拍個Loader=.=
咁一定會入過龍啦

其實都真係要入好多先爆個喎...
入得爆都好誇下喎..

29 12
發新話題