19 12
發新話題

準備入第一支ptw,但係有小小問題,希望各ching可以幫幫手!thx~

準備入第一支ptw,但係有小小問題,希望各ching可以幫幫手!thx~

小弟準比入第一支ptw,想入08 max2 kit,但係我想知道如果我唔係係'明搶'買kit但係想交套kit比佢幫我砌,個價會唔會同係佢到買有分別
thx

點解唔試下自己砌?
三六轟一轟,敵人企唔穩!

交比佢砌要加五舊。

回覆 2# 的帖子

小弟唔敢,驚整;爛

引用:
原帖由 mkmonkey 於 26-7-2011 03:50 發表
交比佢砌要加五舊。
嘩!我收四舊頂爛市先,呵呵!

引用:
原帖由 6bro 於 26-7-2011 11:05 發表
小弟唔敢,驚整;爛
其實好簡單咋,小心D就可以

引用:
原帖由 spec.ops. 於 26-7-2011 13:17 發表

嘩!我收四舊頂爛市先,呵呵!
嗚嗚 ... 幫襯完你先講 ... Orz

回覆 6# 的帖子

最大問題係我無'駕餐',咁幾舊水又唔係貴,未費事煩囉...

引用:
原帖由 mkmonkey 於 26-7-2011 13:21 發表

嗚嗚 ... 幫襯完你先講 ... Orz
呵呵!師兄太心急咯

引用:
原帖由 6bro 於 26-7-2011 17:47 發表
最大問題係我無'駕餐',咁幾舊水又唔係貴,未費事煩囉...
咁又係,砌得唔好仲可以反佢檯,哈哈!

回覆 10# 的帖子

that's the main point lol

MING GUN?? no worry la, quite a few ching' s PTW assemble by him. frankly~~ he one of the best~~d

引用:
原帖由 6bro 於 26-7-2011 18:49 發表
that's the main point lol
5舊買一個反檯既機會,抵架!

回覆 12# 的帖子

and also with the most version, i heard that the employee of ming gun also use ptw so i think they are trust worthy

回覆 13# 的帖子

如果搵ching你砌有無得反枱先

19 12
發新話題