發新話題

MP

回覆 #15 queen 的帖子

左右??
本來無一物, 何處惹塵埃

天線照常應該左手邊落belt的呢...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

拿 , 今次有model啦 , 唔好話我有特殊癖好鳥

引用:
原帖由 皇家御貓 於 21-6-2007 14:26 發表

今次個袖套都係搵"人"車

白槍套呢 , baybay唔算罕 , lanyard如是~

最衰已經無得問人....
話唔定槍套有肩掛.......?
人哋個袖套有章架喎

女仔條腰帶太低了

冇帶Shoulder Title喎

回覆 #18 皇家御貓 的帖子

好心你幫吓人'掹吓'條裙啦

[quote]原帖由 RMP 於 21-6-2007 17:20 發表

引用:
原帖由 RMP 於 21-6-2007 18:11 發表
冇帶Shoulder Title喎
佢無 , 不過就多左條古怪柴.

引用:
原帖由 14692 於 21-6-2007 14:26 發表
下次打game咁樣著囉
名正言順可以槍殺自己人 ...睇來我都要整返個

Good Uniform...(毒我玩MP...:x )
本來想玩MP Ga...但搵唔到有關佢Ge野
而家買咗Army Green...佢又食咗我好多錢...冇錢買MP野了

引用:
原帖由 LCW 於 21-6-2007 22:55 發表
Good Uniform...(毒我玩MP...:x )
本來想玩MP Ga...但搵唔到有關佢Ge野
而家買咗Army Green...佢又食咗我好多錢...冇錢買MP野了
美軍MP都好平姐

引用:
原帖由 皇家御貓 於 21-6-2007 16:29 發表
拿 , 今次有model啦 , 唔好話我有特殊癖好鳥
個model唔錯~........

個度係咪某大商場既軍品展?
NO COMPROMISE!

回覆 #22 14692 的帖子

可能怕錯手!!!

貓仔幾型仔喎!!!

小小建議: 衫褲裙可以燙直啲,胸口袋用雙兩膠衣貼實。

回覆 #25 Nelson 的帖子

俾阿'邊個'

發新話題