發新話題

槍身

引用:
原帖由 seals9121 於 27-8-2011 10:55 發表

念左一排....有D 健忘
prime仔上身條rail 真系真數?, sys 原裝個上身似乎上真sight 都有稍稍歪wor, 但系在DD 骨上就完全Fit
真數
三六轟一轟,敵人企唔穩!

prime 同 systema 既top rail 數係有d唔同, 我上隻GDI  ACOG MOUNT , 較隻mount個夾位, prime 既setting 同system setting 闊度有d唔同, 不過都冇影響中心位置...

其實夾落prime, systema, kac, deniel deffence, magpul 個闊度都係要微調~~~~

引用:
原帖由 seals9121 於 27-8-2011 10:51 發表

DD omega 骨, 唔使念,真系好正
...不過睇完JPG師兄條URX III...中哂毒...

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 27-8-2011 16:36 發表

...不過睇完JPG師兄條URX III...中哂毒...
呢到好多人有...唔算毒架啦..

引用:
原帖由 jpg 於 27-8-2011 17:02 發表

呢到好多人有...唔算毒架啦..
幣在條URX III只係上瘾既第一步呢......

引用:
原帖由 NCP013 於 27-8-2011 14:37 發表
prime 同 systema 既top rail 數係有d唔同, 我上隻GDI  ACOG MOUNT , 較隻mount個夾位, prime 既setting 同system setting 闊度有d唔同, 不過都冇影響中心位置...

其實夾落prime, systema, kac, deniel deffence, ...
~ 真鏡上在DD 骨上系完全合適,

magpul D 野 在 sys upper rail 上好緊, 在DD 上剛剛好, 真數也有如此差異?
Systema all the way. Porsche all the way....

正廠upper有工差
尤其是單買不是跟kit的upper
有d pin孔不對,有d入唔到筒

引用:
原帖由 Kane 於 27-8-2011 21:49 發表
正廠upper有工差
尤其是單買不是跟kit的upper
有d pin孔不對,有d入唔到筒
入唔到筒咁大鑊....

回覆 112# 的帖子

小弟兩隻單買的正廠upper係有輕微PIN位不對的情況

引用:
原帖由 ayaka 於 28-8-2011 12:50 發表
小弟兩隻單買的正廠upper係有輕微PIN位不對的情況
呢個我都試過, 就算係成槍都有呢個情況.

引用:
原帖由 jpg 於 28-8-2011 17:22 發表

成槍既QC點都靚D
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 jpg 於 28-8-2011 17:22 發表

裝到已經pass
我講係裝唔到

引用:
原帖由 Kane 於 28-8-2011 22:04 發表

裝到已經pass
我講係裝唔到
咁真係好誇喎..
以前呢套野貴就貴在QC 好...
而家搞成咁...係時候叫S 記減價..

引用:
原帖由 spec.ops. 於 28-8-2011 17:38 發表

成槍既QC點都靚D
呢個我都聽人講過.
不過KIT 係咪砌好個波箱比你架啦? 定係要自己落手砌埋波箱?

KIT 個波箱係已砌好~~~

發新話題