發新話題

槍身

引用:
原帖由 ayaka 於 30-7-2011 11:51 發表

3重有咩?
你收埋左囉
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 M2come 於 29-7-2011 22:36 發表
想換槍身想問問大家意見,宜家諗緊買GP金身or Dytac VIS II好,請大家比比意見,thank you!!!(P.S:Prime我都知好,但真係無能力玩la!)
唔好玩啦! 由SISTEMA轉用豬標身! 即係由"真勞"轉"假勞"

Dytac VISII都OK! 但唔值得用! 貴平都係儲錢睇時間! 貴! 貴得過個啲"之啲乜"叫價伍仟八改完分分鐘唔FIT既棟當身去改咩   ! 如果等得一定用"派仔LMT"上下身....最值得! "派仔啲野其實同豬標都係九成似....西西地一樣出事! 但派仔啲材料比較靚啲數又比較準確, 如用其他身改PTW會分分鐘夾唔到個下身死得快啲. 派仔上下一次過啦...數準確冇鑊.

引用:
原帖由 spec.ops. 於 31-7-2011 16:17 發表

而家應該得III
III好似好多us online store都out of stock...

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 31-7-2011 20:14 發表

III好似好多us online store都out of stock...
睇睇2手區

Ching 買原裝身+ 刻字好D
Prime 的數有少少問題,不信可試..難道是個體差異,買2次2次都不同
Systema all the way. Porsche all the way....

引用:
原帖由 seals9121 於 8-8-2011 23:32 發表
Prime 的數有少少問題,不信可試..難道是個體差異,買2次2次都不同
邊方面有問題?可以詳細D講下嗎?

引用:
原帖由 seals9121 於 8-8-2011 23:32 發表
你係咪買錯第二只牌子

引用:
原帖由 Kane 於 9-8-2011 23:51 發表

你係咪買錯第二只牌子
唔通係D字頭?

講開又講, 我都有聽過呢邊D FD 話有D FIT 有D 唔FIT...
由其係套LMT MRP.

引用:
原帖由 jpg 於 11-8-2011 03:48 發表
講開又講, 我都有聽過呢邊D FD 話有D FIT 有D 唔FIT...
由其係套LMT MRP.
咁你隻身ok嗎?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 11-8-2011 10:04 發表

咁你隻身ok嗎?
係咪做身者?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 11-8-2011 10:04 發表

咁你隻身ok嗎?
我隻OK, 唔覺有咩野問題..

其實最安全就係玩原裝身(再造Marking)! 其次就係派仔全套上下身! 你地講得對有部份派仔LMT上身同下身有公差, 啲齒輪聲唔順, 掃釾 ! 我就係其中一個.

所以其他乜乜牌子或乜乜(R)eal(S)teel上身改既高當野最好咪試. 又貴, 又唔清楚係乜材料, 係真係假自巳未必知, 公差問題: 如果唔Fit, 唔通拾到fit咩! 彥色出入!

自己識人做私人CNC 7075-T6根原廠數就係最好. 不過要夠order致做.

引用:
原帖由 jpg 於 11-8-2011 13:57 發表

我隻OK, 唔覺有咩野問題..
所以真係好想D遇到問題既師兄上黎講下

引用:
原帖由 spec.ops. 於 9-8-2011 23:37 發表

邊方面有問題?可以詳細D講下嗎?
....等我回去,槍不在身邊, 已經放掉了很久了
Systema all the way. Porsche all the way....

發新話題