發新話題

槍身

引用:
原帖由 spec.ops. 於 16-8-2011 15:43 發表

有D要求好既
師兄你有無KAC的LOWER爆炸圖呀?
好似諗到點做個AMBI BOLT RELEASE

引用:
原帖由 ayaka 於 16-8-2011 16:17 發表

師兄你有無KAC的LOWER爆炸圖呀?
我好似諗到點做個AMBI BOLT RELEASE
我諗最容易係搵朋友借隻prime kac gbb 呢睇下,..

引用:
原帖由 jpg 於 16-8-2011 17:09 發表

我諗最容易係搵朋友借隻prime kac gbb 呢睇下,..
我搵左D圖睇...發覺右面個Bolt release條pivot pin原來係好前...

我反而諗諗下, 有機會搞到ambi selector, 雖然好大工程.
但係有機..不過波箱強度, 唔知會唔會有影響..

引用:
原帖由 ayaka 於 16-8-2011 17:37 發表

我搵左D圖睇...發覺右面個Bolt release條pivot pin原來係好前...

pic from lawmens silencertalk.com

pivot pin點前法. 唔係好明..

引用:
原帖由 jpg 於 16-8-2011 17:52 發表
我反而諗諗下, 有機會搞到ambi selector, 雖然好大工程.
但係有機..不過波箱強度, 唔知會唔會有影響..
其實box後面都幾多位剩

引用:
原帖由 jpg 於 16-8-2011 17:54 發表

pic from lawmens silencertalk.com

紅圈位
e個位係咪個制的軸心呢?
如果係咁前的話...就好難搞
因為唔係好夠位做野

附件

16-8-2011 18:00

Heard that this latch do jam.

多謝jpg同pancake既資料同意見,小弟會好好研究
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 rho837 於 16-8-2011 19:53 發表
Heard that this latch do jam.
Yea, but probably only happen on RS, and it's probably case to case.
My guess the problem is probably the ammo, but not the latch desgin itself.
I might be wrong tho.

想問多聲其實WE上身係吾係fit for PTW ga?因為Dytac果套VIS 可以for WE/ PTW, Thank you

引用:
原帖由 M2come 於 22-8-2011 20:57 發表
想問多聲其實WE上身係吾係fit for PTW ga?因為Dytac果套VIS 可以for WE/ PTW, Thank you
D機位有D唔同

引用:
原帖由 jpg 於 16-8-2011 17:54 發表

D 槍身顏色真系好毒。。。。....搞到我都有衝動。。。
Systema all the way. Porsche all the way....

引用:
原帖由 spec.ops. 於 22-8-2011 23:19 發表

D機位有D唔同
帥兄咁想問多聲,執吾執到呀?因為聽有人講可以改we 416落PTW,有無咁O既事呀?如果有得改又有無資料可以提供呀?THX

引用:
原帖由 M2come 於 22-8-2011 23:43 發表

帥兄咁想問多聲,執吾執到呀?因為聽有人講可以改we 416落PTW,有無咁O既事呀?如果有得改又有無資料可以提供呀?THX
係有咁既事,當你有個WE上身對比參考就明白,需要鑼床協助便大功告成

發新話題