發新話題

CA斜快齒很嘈...

回覆 #12 d@2007 的帖子

唔洗
本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #13 cdrom 的帖子

聽聲, 通常dry-run咗一陣之後, D齒聲會唔同, 聽得出既

引用:
原帖由 14692 於 26-6-2007 05:13 發表
聽聲, 通常dry-run咗一陣之後, D齒聲會唔同, 聽得出既
要dry-run

我半Dry

回覆 #18 cdrom 的帖子

有tune過波箱既師兄一定係咁set.....

引用:
原帖由 14692 於 26-6-2007 14:17 發表
有tune過波箱既師兄一定係咁set.....
可能因為我用first同systema.....................
所以唔洗run
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

回覆 #20 亞龍 的帖子

我用老原咋

引用:
原帖由 亞龍 於 26-6-2007 19:07 發表

可能因為我用first同systema.....................
所以唔洗run
我都用過systema...冇咁ge需要...

引用:
原帖由 cdrom 於 26-6-2007 21:12 發表

我都用過systema...冇咁ge需要...
而家既s 記....
ca d 齒, 我覺得點set 都係空空洞洞.....x!!

回覆 #23 華田 的帖子

所以好多人都轉用'第一'

引用:
原帖由 亞龍 於 26-6-2007 19:07 發表

所以唔洗run
我都係
但係 2002 年前既 systema 都 OK
之後 D 用料就開始衰...

轉晒 "第一"

回覆 #25 odaan 的帖子

syste*a出既野......除咗彈弓仲可以接受之外, 其他都.....

sys而家連彈弓都唔掂 , 打快頻用M100打一面 , 十萬飛左右斷左(由疏變密既中間位)

回覆 #27 阿Fee 的帖子

我打咁耐都冇事喎

引用:
原帖由 阿Fee 於 28-6-2007 11:13 發表
sys而家連彈弓都唔掂 , 打快頻用M100打一面 , 十萬飛左右斷左(由疏變密既中間位)
佢頂你十萬飛先斷你仲咁話佢?

引用:
鴝咱?14692 於 28-6-2007 16:48 發表
我打咁耐都冇事喎
我m100 打唔到一面力

發新話題