發新話題

[others] INO CQBR 2011, VIPER TECH CQBR 2011

我份錢放左禁耐......唉.....都係買"我們"AK, 我諗佢出得快d

引用:
原帖由 XLxY 於 10-8-2011 22:41 發表
我份錢放左禁耐......唉.....都係買"我們"AK, 我諗佢出得快d
ching都想買INO GA??
我依家放緊支GP M4。。。。。。
放左就有錢啦!!!!
希望快D 出啦
我本來想用依家支GP M4 改MK18 MOD0,用INO 2011 BOLT
THEN 諗下諗下,見支INO CQBR 都唔貴,我買條BOLT 都1000多D 啦
買條靚D GE 骨又1000啦。。。。。
再買OUTER 加INNER BARREL,身,鏡,等等。。。。。都夠玩一支INO 啦
SO 都係放左支野佢,買支INO

今日去狙QXF 到留電話,唔知朗哥返左支INO CQBR 會唔會CALL 我呢

引用:
原帖由 XLxY 於 12-8-2011 23:36 發表
http://www.civiliangunner.com/cg ... AB%B3%D3&page=1
呢個POST 睇過啦。。。。。但係已經係4月
朗哥有講,上一批CQBR 係用2011 PARTS,2010 身

回覆 20# 的帖子

咁你買個時記住睇下條bolt喇!

引用f22a師兄comments

雖然新版改良飛機是2011年版最大亮點
但如無新版上機匣的正確寬度魚骨
真品或真數後準/瞄具還是會裝歪
但上述種種只是小弟個人見解

unquote

我都聽過呢個問題,但好彩我嗰枝早期嘅10版冇問題、553直上,緊緻冇歪!

So 都係等 "我們" 牌 AK

我們 D 匣真係頂唔緊。。。。。
我支SCAR 都無時間同錢整
依家支MK18 MOD0 係首選!!!!

引用:
原帖由 hklovers 於 13-8-2011 11:25 PM 發表
我們 D 匣真係頂唔緊。。。。。
我支SCAR 都無時間同錢整
依家支MK18 MOD0 係首選!!!!
有冇試下WE其他槍系既匣?有既試左再講
講匣,WA系統真係有少少麻煩,都唔知邊個可以用係邊個到,,,

ino 2011 cqb 未出wor, 系外國d post, 都有討論呢件事,
redwolf 系入ino 比香港GE, 之後佢地話 重來無賣過 2011 ino cqb 系唔知咩咩咩version 咁上下啦
所以都唔應該有, 同埋聽講ino 停產喎, 有無ching 証實下?

ching 們, 買佢支p226 啦 好靚Q_Q

引用:
原帖由 ryanpiggy 於 16-8-2011 02:18 發表
ino 2011 cqb 未出wor, 系外國d post, 都有討論呢件事,
redwolf 系入ino 比香港GE, 之後佢地話 重來無賣過 2011 ino cqb 系唔知咩咩咩version 咁上下啦
所以都唔應該有, 同埋聽講ino 停產喎, 有無ching 証實下?
下。。。。停產。。。。。
唔係呀。。。。。INO 都幾大公司下GA喎
我想要支2011 CQBR 姐

回覆 28# 的帖子

師兄, 你都係買m4然後搵鋪頭車短條管or 直接check with ino睇下佢幾時會生產

引用:
原帖由 ryanpiggy 於 16-8-2011 02:35 AM 發表
ching 們, 買佢支p226 啦 好靚Q_Q
佢係賣個 slide同Frame kit 喳

發新話題